Top reklam

Top modeller Kate Moss ile Naomi Campbell'ın Bodrum tatili, dünya basınında geniş yer aldı. Yabancı basın, iki mankenin gittiği mekanları ve Bodrum'u okuyucularına tanıttı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2014 Güncelleme 13 Ağustos 2014, 01:42
Top reklam

İÇİNDEKİLER

Dünyaca ünlü top modeller Kate Moss ve Naomi Campbell, uzun süredir Bodrum'da tatil yapınca dünya medyasının da gözü Türkiye'nin tatil cennetine çevrildi. İngiltere'nin en yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, iki yıldızın detoks yapmak için seçtiği Türkbükü'ndeki Life&Co isimli mekana sayfalarında genişçe yer verdi.

SERVETLİK REKLAM!
Gazete; bir muhabirini de detoks merkezine yollayarak Kate Moss ve Naomi Campbell'ın detoks programlarını okuyucularına ayrıntılı bir şekilde anlattı. Dünyanın en çok tıklanan internet sitelerinden "yahoo" da Bodrum'u haber yaptı. Kate Moss ve Naomi Campbell'ın denize girmek için tercih ettiği Türkbükü'ndeki Maça Kızı'na değinen internet sitesi, mekanın tüm özelliklerini, mönüsünü ve dolayısıyla da Bodrum'u anlattı. Dünyanın en ünlü iki modelinin günlerdir süren Bodrum tatili, böylece Bodrum ve Türkiye'nin servet değerindeki reklamının yapılmasını sağlamış oldu.