Justin bereketi

Justin Timberlake, İstanbul'a bir geldi pir geldi! Dünyaca ünlü yıldız; 40 bin kişilik konserinden elde edilen gelirin 50 bin lirasını Soma'ya bağışladı. İTÜ önündeki seyyar satıcılar da 1 aylık hasılat yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2014 Güncelleme 28 Mayıs 2014, 01:47
Justin bereketi

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam İstanbul'da Justin Timberlake fırtınası esti. Ünlü şarkıcı; Avea sponsorluğunda, BKM ve Map Organizasyonu ile 20/20 Experience Turnesi'nin 64. konserini İTÜ Stadyumu'nda verdi. Magazin ve sosyete dünyasından ünlü isimlerin akın ettiği 40 bin kişilik konserinde Soma için bir şarkı seslendiren Justin Timberlake, BKM ve MAP'in de katkısıyla konserden elde edilen gelirin 50 bin lirasını Soma'ya bağışladı.

TAKSİCİLER DE BAYRAM ETTİ
Türkiye'ye 100 kişilik bir ekiple
gelen Timberlake, konser alanının önündeki seyyar satıcıların da yüzünü güldürdü. Köfteciden kokoreççiye kadar birçok seyyar satıcının akın ettiği İTÜ Stadyumu'nda taksiciler de konser sonunda bayram etti. Bir seyyar satıcı; "Justin Timberlake konseri sayesinde 1 ayda elde ettiğim kazancımı 1 akşamda topladım" dedi. Çevre ülkelerden gelen Justin Timberlake hayranları da İTÜ Stadyumu ve Taksim bölgesindeki otellerde doluluk oranlarını büyük oranda arttırdı.

SENEM'DEN ZAFER POZU
Uyuşturucu kullandığı ortaya çıktıktan sonra tedavi gören manken Senem Kuyucuoğlu; haftalar sonra ilk kez ortaya çıktı. Yaklaşık 15 gün uyuşturucu tedavisi gören ünlü manken önceki gün Justin Timberlake konserindeydi.

Kız
arkadaşlarıyla konser alanına gelen Senem Kuyucuoğlu, sorulara cevap vermeden içeriye girdi. Ünlü model; her zamanki gibi zafer işareti yaparak herkese "Artık sıkıntılı günler geride kaldı" der gibiydi.

Merve Boluğur, popçu aşkı Murat Dalkılıç'ı kızdıracak! Konserde Justin Timbarlake'e "Evlen benimle" diye bağıran güzel oyuncu, aynı cümleyi Justin fotoğrafını paylaştığı instagram'da da yazdı.

FAZLA BİLET SÜRPRİZİ

Sempatik oyuncu Murat Cemcir, konsere Seda Bakan ve Büşra Pekin'le geldi. 'Justin Timberlake' yazılı bandana alan Cemcir; biletleri olmayan kızlara da jest yapıp iki adet bilet hediye etti.

Pelin Karahan, konsere evlilik planları yaptığı Bedri Güntay'la el ele katıldı. Didem Soydan ile sevgilisi Can Bonomo ise sıkışık trafikten kurtulmak için motosikletle konsere geldi.

Doğa Rutkay, diğer oyuncu arkadaşı Özge Borak ile böyle selfie çekti. Fahriye Evcen konsere arkadaşıyla katıldı; Işın Karaca'nın yanında ise kardeşi vardı. Konsere arkadaşlarıyla katılan Hazal Kaya, dekolteli bluzuyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

UFUK ÖZCAN