Aşk öyküsü

Güzel oyuncu Öykü Karayel'in aşk hayatı öykü olur. Yaklaşık 1.5 ay önce oyuncu Taner Ölmez'le yakalanan Karayel, şimdi de eski sevgilisinin yönetmeni Ali Bilgin'le aşka yelken açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2013 Güncelleme 09 Aralık 2013, 00:00
Aşk öyküsü

İÇİNDEKİLER

Son dönemde yıldızı parlayan oyuncu Öykü Karayel'in aşk trafiği kafa karıştırıyor. Meslektaşı Bartu Küçükçağlayan'la aşk yaşarken geçtiğimiz ay genç oyuncu Taner Ölmez'le objektiflere yakalanan Karayel'in bu aşkı da tarih oldu. Güzel oyuncunun yeni aşkı ise yine dizi sektöründen. Karayel, hızlı bir aşka yelken açtığı Taner Ölmez'in rol aldığı dizinin yönetmeni Ali Bilgin'le flört etmeye başladı. Bilgin ve Karayel geçtiğimiz hafta objektiflere birlikte yakalanmış ve sadece arkadaş olduklarını söylemişti.

İKİZİ KURTARMIŞTI
Yeni sevgilisiyle geçtiğimiz günlerde de Beyoğlu'nda eğlenen Öykü Karayel, yakalanmamak için ikiz kardeşi Ezgi Karayel'i kullanmıştı. İkizi basın mensuplarını oyalarken taksiyle mekandan kaçan Öykü Karayel'in o gece yönetmen Ali Bilgin'le sarmaş dolaş eğlendiği öğrenildi. Güzel oyuncunun Taner Ölmez'le aynı dizide görev alan yönetmen Ali Bilgin'le aşk yaşaması ise "Öykü'nün aşkları dizi olur" esprilerine yol açtı.