Hayaldi gerçek oldu

Hülya Avşar; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'da İbrahim Tatlıses ve Şiwan Perver ile buluşmasını değerlendirdi: 'Olmaz dediğim birçok şey olmaya başladı; barış hayalimiz gerçek oluyor'

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 20 Kasım 2013
Hayaldi gerçek oldu

İÇİNDEKİLER

Başbakan'ın 'barış hamlesi'; Hülya Avşar tarafından da takdirle karşılandı. Önceki gün TED'deki tenis turnuvasının açılışını yapan Avşar Kızı; Diyarbakır'daki Başbakan ile Barzani buluşması ve İbrahim Tatlıses ile Şiwan Perver düeti için şunları söyledi: "Olmaz dediğim birçok şey olmaya başladı. Barışa giden her yol hoşuma gidiyor ve hayalimiz gerçek oluyor."

'BEN DE DESTEK OLURUM'
Teklif gelirse Tatlıses gibi sürece destek vermek istediğini söyleyen Avşar, ekledi: "Türk ve Kürt ayrımı gereksiz, silahlar gereksiz. Allah evladını kaybeden tüm ailelere sabır versin. Bunların artık yaşanmasını istemiyorum. Keşke Adnan Menderes de ölmeseydi. Şehit aileleri de eleştirilerde haklılar ama onların da biraz daha sağduyulu olmaları gerektiğini düşünüyorum. Ateş tabii ki düştüğü yeri yakıyor; bizim de onlar için canımız yanıyor. Sonuç olarak olması gereken barış."

AJDA'YA MI SORACAĞIM
Avşar Kızı, Ajda Pekkan ve Ömür Gedik'in "Kürk giyenlerden nefret ediyorum; onlar görgüsüz" lafına tepki gösterdi: "Tek hayvansever onlarmış gibi ahkam kesiyorlar. Bizim de evimizde hayvan var. Ajda Pekkan'a mı soracağım; onlara kalmadı kimin kürk giyip giymeyeceği."

* Güzel sanatçı, 18 Kasım ve 1 Aralık tarihleri arasında TED'de yapılacak tenis turnuvasının açılışını yaptı. Avşar Kızı, mini şortu ve iki yandan topladığı saçlarıyla yine dikkat çekmeyi başardı.

* Başbakan Erdoğan; Cumartesi günü Diyarbakır'da Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile buluştu. Törende Tatlıses ve Perwer de düet yaptı.

* 165 bin euro'luk Mercedes CLS 350 marka aracı denemek için kullanan Hülya Avşar; "Ferrari ve Porsche gibi gösterişli arabaları sevmiyorum" dedi.


AYDIN HAMZA