Amerikan rüyası

Oscar'da ülkemizi temsil edecek olan 'Kelebeğin Rüyası'; ABD'deki özel gösteriminde büyük beğeni kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2013 Güncelleme 12 Kasım 2013, 01:57
Amerikan rüyası

İÇİNDEKİLER

Vizyona girdiği dönemde ülkemizde büyük beğeni kazanan "Kelebeğin Rüyası"; şimdi de ABD'yi fethetti. Bu yıl ülkemizi 86. Oscar Academy Ödülleri'nde 'en iyi yabancı film' dalında temsil etmek için seçilen filmin özel gösterimi önceki günlerde New York ve Los Angeles'ta yapıldı. Özel gösterime yönetmen ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan ile bir diğer başrol oyuncusu Belçim Bilgin katıldı.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR
Belçim Bilgin'in yönetiminde ve iki ayrı şirket tarafından yürütülen tanıtım çalışmaları; ABD'lilerden tam not aldı. "Kelebeğin Rüyası"nın özel gösterimi sonunda Yılmaz Erdoğan ayakta alkışlanırken; gösterim sırasında salonda kahkaha ve gözyaşı eksik olmadı. Erdoğan'ın gerçek hayat hikayelerinden yazdığı filmin ABD'deki tanıtım çalışmaları; Oscar Töreni yapılana kadar hız kesmeden devam edecek.

ÜLKEMİZİ ANLATAN ÖZEL HEDİYELER
Filmin Oscar gösterimleri için davetlilere özel armağanlar hazırlandı. Kelebek desenli Vakko imzalı eşarp, nazar boncuklu ve kelebekli Atasay imzalı bileklik ile Kivahan kahve paketlerini içeren hediye kutuları; ABD'li davetlilerden tam not aldı.