Köşe kapmaca!

Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Hanım, Miami'deki tatilini noktalayıp Bodrum'a dönünce aynı eve yapımcının hamile aşkı Şeyma Subaşı yerleşti. Subaşı'nın doğum yapana dek burada kalacağı konuşuluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2013 Güncelleme 20 Ağustos 2013, 03:24
Köşe kapmaca!

İÇİNDEKİLER

Aşarılı yapımcı Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Hanım ile sevgilisi Şeyma Subaşı, deyim yerindeyse köşe kapmaca oynuyor. Yaz başından beri çocuklarıyla Miami'de olan Zeynep Hanım, The Fontainebleau Tresor Tower'daki lüks dairesinde kaldı. Zeynep Ilıcalı, geçtiğimiz gün ise Bodrum Yalıkavak'taki dillere destan villasına geldi.

GÖZDEN UZAK YAŞAM...
Zeynep Hanım'ın dönmesiyle boş kalan Miami'deki daireye ise bir süredir Acun Ilıcalı ile Bodrum'da olan Şeyma Subaşı gitti. Yaklaşık 4 aylık hamile olan ve hamile görüntüsüyle basında yer almak istemeyen Subaşı; Zeynep Ilıcalı'nın çocuklarıyla birkaç gün öncesine kadar tatil yaptığı The Fontainebleau Tresor Tower'daki lüks dairede gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

* Subaşı, instagram hesabını kapatıp farklı bir isimle profil oluşturdu. Genç tasarımcı; yeni hesabına yüklediği karede nerede olduğunu gizlese de fotoğrafın arka fonunda görünen manzara Miami'de olduğunu ortaya çıkardı.

* Zeynep Ilıcalı'nın çocukları ve arkadaşlarıyla keyifli bir tatil yaptığı Miami'deki lüks dairesinde şimdi Şeyma Subaşı kalıyor!