Charles’ın torununa altın taktım

Haluk Bilginer, oyuncu sevgilisi Zerrin Tekindor'la Londra'dan döndü! Usta oyuncu aşkıyla ilgili sorulara bu kaçamak cevabı verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2013 Güncelleme 13 Ağustos 2013, 00:00
Charles’ın torununa altın taktım

İÇİNDEKİLER

Şarkıcı eşi Aşkın Nur Yengi ile 6 yıllık evliliğini bitirdikten sonra gönlünü oyuncu Zerrin Tekindor'a kaptıran Haluk Bilginer, bu bayramı da Londra'da geçirdi. Her fırsatta soluğu Londra'daki evinde alan usta oyuncu ve sevgilisi Zerrin Tekindor önceki gün İstanbul Atatürk Havalimanı'nda görüntülendi.

KAÇMAYA ÇALIŞTILAR
Flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşıran Bilginer ile Tekindor, birbirinden ayrılarak farklı yönlere gitmeye çalıştı. Sevgililer, tüm çabalarına rağmen objektiflerden kurtulamadı. Bilginer, zaman zaman objektiflere gülümseyerek poz verirken, Tekindor'un ise tedirgin hali gözlerden kaçmadı.

BİLGİNER'DEN ESPRİ
Esprili kişiliğiyle bilinen Haluk Bilginer, "Aşk tatiline mi çıktınız?" sorusuna "Prens Charles'ın torunu George Alexander Louis'e altın takmaya gittik oradan geliyoruz. Çeyrek altınımızı takıp geldik. Merak ediyorsanız Geogre aynı babası..." diyerek, espriyle yanıt verdi. Çift daha sonra hızla alandan ayrıldı.

AŞIKLAR PANiK YAPTI

Bayram tatilini İngiltere'de geçiren Haluk Bilginer ve sevgilisi Zerrin Tekindor, gazetecileri görünce panik yaşadı. Daha sonra devreye giren Bilginer, esprileriyle sevgilisini rahatlattı.

UFUK ÖZCAN