Sosyetik güzel otelci oluyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2013 Güncelleme 25 Mayıs 2013, 00:00
Sosyetik güzel otelci oluyor

İÇİNDEKİLER

Ünlü reklamcı Alinur Velidedeoğlu'nun eşi olan tasarımcı Enci Teker, moda sektöründe yakaladığı başarıyı başka bir iş koluna daha taşıyor… Sosyetik güzel, kardeşi Enver Teker ile birlikte Çeşme'de otel açıyor… Çeşme'nin en güzel koylarından biri olan Aya Yorgi koyunda 100 yataklı bir otel yaptıran Enci Teker, şu sıralar inşaatın başından ayrılmıyormuş… 1 Temmuz'da İstanbul sosyetesinin akın edeceği bir davet planlayan sosyetik güzel, hiçbir masraftan kaçınmamış… 1 Temmuz günü İstanbul'dan gelecek misafirleri için özel bir uçak kiralayan Enci Teker, bu davet için çok büyük bir hazırlık içindeymiş. Çeşme'ye milyonlarca dolarlık yatırım yapan Enci Teker ve Enver Teker kardeşlerin Çeşme'ye farklı bir rüzgar getireceği şimdiden konuşulmaya başlandı.

* * *
TUĞBA ÖZAY TEDAVİ ALTINDA
Mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa soyunan Tuğba Özay daha sonra bu işini de askıya almıştı… Son olarak 'Ben Buradan Atlarım' yarışmasında yer alan ünlü manken, daha sonra bu yarışmadan da elenince bir süre ortalardan kaybolmuştu… Fakat ünlü mankenin bir süredir görünmemesinin nedeni geçirdiği ciddi bir hastalıkmış.
Geçtiğimiz gün gittiği hastanede bir dizi kontrolden geçen geçen Özay'ın ciddi bir sağlık sorunun olduğu ortaya çıkmış.
Durumun ciddiyetinden dolayı 2 hafta boyunca hastanede tedavi altında kalacak olan Tuğba Özay'ın ailesi yanından bir an olsun ayrılmıyormuş. . Fakat bu durumdan İtalyan eşi Ludovic Fattizzo'nun haberi yokmuş… Duyduğuma göre iş için İtalya'da bulunan Fattizzo'ya üzülmesin diye haber verilmemiş.
Ne diyelim inşallah en kısa zamanda iyileşir ve eski sağlıklı günlerine geri döner… Geçmiş olsun Tuğba Özay…

* * *
DEMİRÖREN'İ KIZDIRACAK RÖPORTAJ
Kaya Çilingiroğlu, 7'den 70'e tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı bir isim.
Başarılı bir doktor anne ve babanın oğlu, ünlü bir sanatçının eşiydi... Şimdilerde ise yorumcu olarak yer aldığı Telegol programıyla ekranlarda. Ünlü yorumcunun 'Kerkeşan' isimli bir dergiye verdiği röportajı tesadüfen okudum. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Kaya Çilingiroğlu, eski dostu ve arkadaşı olan Yıldırım Demirören hakkında şunları söylemiş; "Türk futbol tarihinin en kötü başkanı Yıldırım Demirören'dir.
Demirören'in Beşiktaş'ta 4 yıl yöneticilik, 8 yıl da başkanlık geçmişi var. Çok güçlü maddi imkanları vardı. Fakat bunların hepsini kötü kullandı. Her şeyi bir kenara bırakıyorum, 8 yıl içinde hiç olmazsa bir stadyum yapabilirdi. Fenerbahçe'nin stadyum gelirlerinin takıma katkıları ortada, Galatasaray da TT Arena'yı yaptı, 2 senede geldiği yerleri görmek hiç zor değil. Beşiktaş'a bakıyorsunuz yıl olmuş 2013 hâlâ modern bir stadı yok. Bunların suçlusu Yıldırım Demirören diyerek" çok konuşulacak sözlere imza atmış.
Bakalım Çilingiroğlu'nun bu sözlerine Demirören'in cevabı nasıl olacak!

* * *
ÜNLÜLERİN SANDAL'I
İstanbul Boğazı denince akla ilk balıkçılar gelir… Arnavutköy, Yeniköy ve Tarabya ise balık restaurantları ile özdeşleşmiş yerlerdir. Geçtiğimiz gün Yeniköy'de bulunan Sandal Balık isimli mekana gittim… Duvarda, birçok ünlü ismin mekanda çekilmiş fotoğrafları var… Ali Taran, Hülya Avşar, Tolgahan Sayışman ve Deniz Seki bunlar sadece birkaçı... Benim sonradan keşfettiğim bu mekanda meğer alkol servisi yokmuş… Alkol satışı olmayan ender balıkçılardan yani… Sahibi Burak Akın isimli genç bir işletmeci... Mekanda lezzetler kadar leziz olan sıcak bir ortam var. Eğer buraya giderseniz balık çorbası, balık mantısı, balık kokoreci, ve kemik üstü levrek denemeyi sakın unutmayın!