Şimdi tatil zamanı

Havaların iyice ısınmasıyla ünlüler; kendilerini deniz kıyılarına attı. Bengü ve Özlem Yıldız gibi isimler; keyifli zamanlarını da instagram'da paylaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2013 Güncelleme 21 Mayıs 2013, 03:03
Şimdi tatil zamanı

İÇİNDEKİLER

ALANYA
Uzanmışım kumsala
Konser için Alanya'ya giden Bengü,deniz ve güneş keyfi yapmadan da geçemedi. Ünlü popçu, sahile giderken giydiği parmak arası terlikleri ve sürdüğü güneş kremlerini de böyle fotoğrafladı.

BARTIN
Yıldız'ın tercihi Karadeniz oldu
Güzel sunucu Özlem Yıldız Serter, birçok ünlünün aksine tatildeki rotasını Karadeniz'e çevirdi. Bartın'daki İnkumu Sahili'nde gezen Yıldız; ailesiyle konaklamak için Terrace isimli oteli tercih etti.

GÖCEK
Doğumgününü teknede kutladı
Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur ve sevimli kızı Su ile Göcek'e gitti. Lüks tekneleriyle Bedri Rahmi gibi koyları gezen aile, Yağmur Atacan'ın yaş gününü de kutladı.

ÇEŞME
Dostlarıyla keyifte
Ekranların güzel oyuncusu Naz Elmas, hem güzel havanın tadını çıkartmak hem de yeni başlayacağı proje öncesi enerji depolamak için Çeşme kaçamağı yaptı. Güzel oyuncu, teknede çektiği fotoğrafını da instagram'da paylaştı.

RiZE
AYDER'de horon tepti
Mustafa Denizli'nin küçük kızı Lal, tatil için Rize'ye gitti. Ayder Yaylası'na çıkan Lal, Karadenizliler'le birlikte horon tepmeyi de ihmal etmedi.

GÖCEK
Aşkının yatıyla ege turunda!
Sosyetik işadamı Buğra Toplusoy ile yeni bir aşka yelken açan Ceyda Ateş, sevgilisinin yatıyla denize de açıldı! Göcek'te arkadaşlarıyla tatil yapan ikili, önceki gün İstanbul'a döndü.

ALAÇATI
Yürümekten yorgun düştü
Ünlü sunucu Elif Güvendik, önceki gün eşi ve arkadaşlarıyla Alaçatı'ya gitti. Güvendik, yürümekten yorulunca arkadaşıyla banka oturup dinlendi.