Yapımcılar Rüzgar'a kapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2013 Güncelleme 03 Mart 2013, 09:43
Yapımcılar Rüzgar’a kapıldı

İÇİNDEKİLER

Erol Köse, twitter'dan duyurdu, Ayşe Arman konuşturdu… Bu haber sosyal medyada deprem etkisi yarattı. Kimden mi bahsediyorum; eski adı Nil, şimdiki adı Rüzgar Erkoçlar'dan… 15'li yaşlarında Molped reklamı ile ekrana geldi ilk olarak… Ardından dizilerde gördük kendisini. Kadir İnanır'ın başrol oynadığı 'Bütün Çocuklarım', 'Emret Komutanım' ve 'Üvey Aile' dizisindeki oyunculuk performansı, başka projeleri de beraberinde getirdi. Bu güzel yüz, uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu derken; bir sabah uyandık ki, ekranların sevilen yüzlü kızı artık erkek olmuştu… Adını da yeni hayatında özgür rüzgarlar estirsin diye Rüzgar koymuştu.
Nil'in Rüzgar'a dönüşüm hikayesini savunanlar da oldu, yadırgayanlar da...
Sonuç olarak: bu onun hayatı, eğer bu kadar zorluğu göze aldıysa vardır bir haklı nedeni. Olmasa bile kendi seçimi… Nil, bu zorlu yolculuğa çıkmadan önce, uzun saatler mesai harcadığı dizi setlerinde bölüm başı 1.000 - 1.500 TL kazanıyordu.
Ancak Rüzgar'ın şansı Nil'in şansından oldukça farklı. Rüzgar'ın yeni hayatının ilk projesi olmak isteyen bir yapım şirketi, hiç vakit kaybetmeden, ciddi bir teklifle Rüzgar Erkoçlar'ın kapısını çalmış.
Yeni sezonda başlayacak bir dizide rol alması için Rüzgar Erkoçlar'a bölüm başı tam 20 bin TL önermişler. Rüzgar Erkoçlar'ın bu teklifi kabul edip etmediği henüz belli değil. Ne diyelim, şansın açık olsun Rüzgar Erkoçlar!

* * *
İSTANBUL' UN YILDIZI GQ
İşadamı Ferit Şahenk'in yeme-içme sektörüne olan merakı ve dev yatırımları sıkça konuşulmuştu. Hatta yeme içme sektörüne bu denli büyük yatırım yapmayı gereksiz görenler bile çıktı. Ancak, geçtiğimiz hafta FORBES Dergisi'nin yayınladığı en zengin 100 Türk listesinin başına Ferit Şahenk'in oturması büyük dikkat çekti.
Listenin en başında yer alan Şahenk'in yaptığı yatırımların ne kadar akıllıca olduğu ortaya çıktı. Şahenk'in kurduğu D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) bu sektörde hızlı ve sağlam bir yükseliş grafiği çiziyor. Şahenk, "En Zengin Türk" olarak ilan edilirken, ekibi yeni bir mekanın daha kapılarını açtı. GQ Bar'ın açılışı geçtiğimiz akşam yapıldı. Açılış İstanbul'un en önemli isimlerini buluşturmuştu.
İğne atsan yere düşmez ama bir o kadar da elit bir açılış organizasyonuydu. Açılış partisi için özel olarak getirilen DJ Miss Nine ve DJ Claude Challe'in performanslarını dinlemeniz lazımdı… Her ayrıntı büyük bir çalışmanın emeği dedirten cinsten… Mekanın başına ise 12 yıldır Papermoon'un müdürlüğünü yapan ve daha sonra Cipriani ve Billionare'e geçen Erol Usta'yı getirmişlerdi. Böyle bir mekan için düşünülecek daha iyi bir isim olamazdı. Neyse… Bu "Eğlenceyi Ciddiye Alan" grup, mükemmel bir iş çıkarmış. Eğlence dozunda, dekorasyon muhteşem, mutfak eşsiz… Dünya mutfağı olarak hizmet veren GQ'nun yemekleri adeta sanat eseri… Anlayacağınız hem yemekler enfes, hem de bar… Bence burası İstanbul'da gece hayatının en özel adresi olmaya aday… Benden söylemesi…

* * *
GÜNDEŞ KARİZMAYI KURTARDI
Ebru Gündeş, haftaya eşiyle birlikte yaptığı 2.4 milyon liralık bağışla damga vurdu. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği yararına düzenlenen gecede toplam 1.000 adet akülü tekerlikle sandalye bağışlayan Ebru Gündeş-
Reza Zarrab
çifti böylece imajlarını da düzeltmiş oldu.
Bugüne kadar sadece milyon dolarlık lüks harcamalarıyla adlarından söz ettiren ikili, tüm gazetelerin manşetlerini bu kez "Rekor bağış" haberleriyle süsleyerek, müttiş bir PR çalışması yaparak adlarını "Yardımsever çift" olarak değiştirmeyi başardı. Ne diyelim gerisi diğer ünlülerin başına…

* * *
HAFTANIN ENLERi

HAFTANIN FİLMİ: Hititya
HAFTANIN DİZİSİ: Kurtlar Vadisi Pusu
HAFTANIN MEKANI: GQ
HAFTANIN RESTORANI: Elio
HAFTANIN YILDIZI: Nur Fettahoğlu