Savaş başladı

Hülya Avşar ve Gülben Ergen'in polemiksiz günleri bitti. Ergen, 20 bin liralık kürküyle olay olan Avşar Kızı için; 'Güzellik için kürk giyeni kınıyorum' dedi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2013 Güncelleme 16 Ocak 2013, 00:52
Savaş başladı

İÇİNDEKİLER

Bir süredir gündemde yer almayan Hülya Avşar ve Gülben Ergen polemiği; yeniden hortladı! Her şey; Avşar'ın kendisine 20 bin liraya kürk almasıyla başladı. Bu hareketiyle bir anda hayvan dostlarının düşmanı haline gelen Avşar Kızı'na bir tepki de Ergen'den geldi. Uzun süredir ezeli rakibinin adını ağzına almayan Gülben Ergen, 'kürk olayıyla ilgili' kayıtsız kalamadı.

GÖZLER AVŞAR'A ÇEVRİLDİ
Önceki gün Bebek'te dolaşan Ergen, gazetecilerin; "Kürk giyen Hülya Avşar'a gösterilen tepkileri nasıl karşılıyorsunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Ben asla kürk giyecek biri değilim. Kürk giyenlere şiddetle karşıyım. Güzellik için kürk giyeni de kınıyorum" Gülben Ergen'in bu sert çıkışına; şu ana dek kürkü yüzünden kendisine gösterilen tepkiler hakkında tek kelime etmeyen Hülya Avşar'ın nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

BiR ELiNDE KÜRK BiR ELiNDE TESPiH
Avşar Kızı, önceki akşam da kürkünden vazgeçemedi. Şahan Gökbakar'ın galasına katılan Hülya Avşar'ın bir elinde kürkü, diğer elindeyse tespihi vardı!

AYDIN HAMZA