Bomba gece

Sibel Can'ın Günay gecesine; davalık olan eski sevgililer Deniz Akkaya ve Efe Önbilgin piştisi damgasını vurdu... Başkalarıyla eğlenen ikili birbirlerini görmezlikten geldi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2012 Güncelleme 17 Aralık 2012, 00:00
Bomba gece

İÇİNDEKİLER

Günay'da görülmemiş bir pişti yaşandı... Sibel Can'ı dinlemeye giden birçok ünlü isim arasında Deniz Akkaya ile davalık olduğu eski sevgilisi Efe Önbilgin de vardı. Akkaya, kendisini Barzani Ailesi'ndenmiş gibi tanıtan Ozan Çelik ile birlikteydi. Deniz Akkaya ile Çelik'in samimi anlar yaşadığı masanın tam karşısında ise Efe Önbilgin oturuyordu. Hüma Sade ile evliliğe doğru giden bir ilişki yaşadığını söyleyen Önbilgin'in yanında da avukatı Şeyda Yıldırım vardı. Yıldırım ile Efe Öngilgin'in sarmaş dolaş halleri ise akılları karıştırdı. Deniz Akkaya, Önbilgin'e arkasını dönüp otururken; eski aşıklar hiç göz göze gelmedi. Bu arada gecenin sonunda Akkaya'nın aşkı Ozan Çelik'in korumaları yine sahneye çıktı ve sözde Barzani'nin fotoğraflarının çekilmesi engellendi!

SÖZDE BARZANİ'YLE SÜRPRİZ AŞK
Akkaya; Günay'da kendini Barzani Ailesi'ndenmiş gibi lanse eden Ozan Çelik ile eğlendi. Korumaları sayesinde fotoğrafları çekilemeyen Çelik, Şeyda Coşkun'un eski sevgilisi.


UFUK ÖZCAN