Metropol yıldızı

Jennifer Lopez, Metropol İstanbul'daki dairesinin anahtarını alıp akşam da lansman partisine katıldı. Ünlü yıldız için 'O artık bizden biri' yorumu yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2012 Güncelleme 21 Kasım 2012, 00:00
Metropol yıldızı

İÇİNDEKİLER

Ataşehir'deki Metropol İstanbul'dan satın aldığı dairenin anahtarını önceki akşam bir törenle teslim alan Jennifer Lopez, aynı günün akşamı da lansman partisine katıldı. Yıldız; pudra rengi kıyafetiyle Le Meridien Etiler'deki Metropol lansman partisinde büyüledi. Jennifer Lopez'e partide; sevgilisi, aşçısı, ikizlerinin bakıcısı ve korumaları da eşlik etti.

Çalık Holding İnşaat Grubu Başkanı Ahmet Taçyıldız ve Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş'ın da hazır bulunduğu partiye; birçok seçkin konuk katıldı. Jennifer Lopez'le bol bol fotoğraf çektiren konuklar; ünlü yıldız için "Lopez artık Ataşehirli. Hem dünyanın hem de Metropol'ün yıldızı" gibi yorumlar yaptı. Bu arada davette sergilenen Metropol İstanbul maketini inceleyen konuklar; Ana Kule ile ilgili bol bol bilgi aldı.

DAVETTE AŞK GÖSTERiSi
Gece boyu genç sevgilisi Casper Smart ile el ele diz dize oturan Jennifer Lopez için davetliler; "Genç sevgilisi; Lopez'i daha da gençleştirmiş" yorumu yaptı. İki sevgilinin romantik anları da objektiflere böyle yansıdı.

LOPEZ'iN SIRRI
42 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle büyüleyen Lopez'in sırrı İstanbul'da ortaya çıktı. 2 saatlik ağır sporuyla Les Ottomans'daki spor hocalarını şaşırtan yıldız; aç karnına bir meyve tüketip spora başlıyor. Şarkıcı, bol bol da Hindistan cevizi suyu içiyor.

MÜSTAKBEL KOMŞULARI
İlker İnanoğlu, bir yanda sevgilisi Zeynep Mutlu; diğer yanda da Alara Koçibey ile poz verdi.

UFUK ÖZCAN