Zaza'dan hüzünlü veda

Kurtlar Vadisi Pusu, yine zirvedeydi. Zaza'nın ölümü ve Polat'ın Başkan'ı sorgulaması, milyonları atv'ye kilitledi. Gözler ise Mete ile Ak Saçlı'ya çevrildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Kasım 2012 Güncelleme 17 Kasım 2012, 03:21
Zaza’dan hüzünlü veda

İÇİNDEKİLER

Perşembe akşamının vazgeçilmezi "Kurtlar Vadisi Pusu"; önceki akşam soluk soluğa izlenen bir bölümle milyonları atv'ye kilitledi. Reyting rekortmeni Vadi; bol sürprizli bir bölümle önceki akşama damga vurdu. Dizi, Başkan'ın kale gibi korunaklı gizli yerini tespit eden Polat'ın operasyonuyla başladı.

Başkanı kaçıran Polat, onu sorgulayarak birçok sorunun cevabını aradı. Başkan, Kurtlar Vadisi operasyonunu başlattığını, operasyonu Aslan'ın yönetip Polat'ın uyguladığını söyledi ve ekledi: "Memati'nin ölüm emrini vermedim." Şimdi herkes; Ak Saçlı'nın adamı Mete Aymar'ın Başkan'ı öldürüp öldürmeyeceğini merak ediyor.

'BENiM ÇiLEM BiTTi'
Kurtlar Vadisi Pusu'nun efsane karakteri Zaza, önceki akşamki bölümün sonunda seyirciye hüzünlü bir sürpriz yaptı. Kara'ya ulaşmak isteyen Zaza, teröristler ile çatışmaya girdi ve öldürüldü. Yeğeninin kucağında son nefesini veren Zaza'nın son sözleri; "Benim çilem bitti, Cevherim'in yanına gidiyorum" oldu.

YİNE ZİRVEDE
Vadi; tüm kişilerde 13.91 izlenme oranı ve 35.72 izlenme payına; AB Sosyal Statü'de de yüzde 10.58 izlenme oranı ve 27.09 izlenme payına ulaşarak en çok izlenen program oldu.

TWİTTER NOTLARI
Zaza Dayı, yap bir şaka da; 'Ben ölmedim' de gelecek bölümde...
Bugün Zaza Dayı için yas tutuyorum.
Ahh Zaza Dayı, aylardır güldürdün; şimdi de ağlattın.
Benim bildiğim Polat; Memati ve Zaza Dayı'nın katillerini süründürür.
Daha fazla heyecan olamaz dedikçe; Kurtlar Vadisi Pusu'da heyecan artıyor.
Yıllar sonra yeniden Perşembe akşamının keyfi Kurtlar Vadisi Pusu oldu.
Polat; Zaza Dayı'nın ölümüyle daha da hırslanacak.