Kemal'e erdi

Cem Yılmaz, 40 yaşında baba oldu. Dün sabah oğlu Kemal'e kavuşan ünlü komedyen, sezaryenle doğum yapan eşi Ahu Yağtu'yu hiç yalnız bırakmadı. Anne ve bebeğin sağlığı iyi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ağustos 2012 Güncelleme 03 Ağustos 2012, 00:57
Kemal’e erdi

İÇİNDEKİLER

Milyonları güldüren Cem Yılmaz'a hayatının en büyük kahkahasını eşi Ahu Yağtu attırdı. Yağtu ile Yılmaz, dün sabah 08.22'de oğulları Kemal'e kavuştu. Maslak Acıbadem Hastanesi'ne önceki akşam yatan Ahu Yağtu, kendi isteğiyle doğumu sezaryen olarak gerçekleştirdi. Sorunsuz geçen doğum sırasında; Cem Yılmaz eşini bir an olsun yalnız bırakmadı.

GÜVENLİK ÖNLEMİ
Doğumun gerçekleştiği hastanede 3 VIP oda tutan Cem Yılmaz, tüm gün tebrikleri kabul etti. Komedyenin, Kemal'in fotoğraflarının çekilmemesi için hastaneyle gizlilik sözleşmesi yaptırdığı iddia edildi. Gazetecilere röportaj vermeyen Cem Yılmaz, "Mutluluğumu kendi içimde ve ailemle yaşamak istiyorum" demekle yetindi.

AMAN BU AYIYA ÇOK DiKKAT ET'
Çift, 2 kişilik son akşam yemeklerini doğumdan saatler önce Nusret'te yedi. Ardından eşini hastaneye götüren Cem Yılmaz, Kemal için aldığı oyuncak ayıyı taşıyan görevliye böyle espri yaptı.

KEBAP YAPAMADI
Komedyen; ailesi ve dostları için öğlen Nusret'ten 8 kişilik karışık kebap söyledi. Ancak; yetkililer, odada yemek yenmeyeceğini söyledi. Komedyenin kebap partisi hayali de böylece suya düşmüş oldu.

HALASINA BENZiYOR
Minik Kemal, 3 kilo 155 gram ve 49 santim olarak dünyaya geldi. Bebeği görenler; "Kemal, tıpkı halası Özge Çevik'e benziyor" dedi.


HALİL ÇİLİNGİR