Kadirizm korkuttu

Kadir İnanır'ın akciğer kanserine yakalandığı iddiası şok yarattı. Usta oyuncunun doktoru müjdeyi verdi: Kanser demek yanlış. Çok yakında setlere dönecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Şubat 2012 Güncelleme 29 Şubat 2012, 01:53
Kadirizm korkuttu

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasını derinden sarsan kanser vakalarına; bir yenisi daha eklendi. İddialara göre; Yeşilçam'ın usta ismi Kadir İnanır, akciğer kanserine yakalandı. Üzücü haberin Türkiye gündemine yerleşmesinden kısa bir süre sonra usta oyuncunun İstanbul'da özel bir hastanede bel fıtığı ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

AKCİĞERİNDE KİTLE VAR
İnanır'ın ameliyatını yapan Prof. Dr. Yunus Aydın, sanatçının kanser olduğu iddialarını yanıtladı. Aydın, "Cuma günü akciğerinden küçük bir operasyon geçirecek. Abartıldığı gibi büyük bir olay yok. Hemen kanser demek doğru değil. Minik bir kitle bulundu. Hiçbir risk taşımıyor. Kadir Bey, en kısa zamanda setlere geri dönecek" dedi.

KANSER DEMEK AĞIR OLUR
Ünlü oyuncunun bel fıtığı ameliyatı geçirdiğini söyleyen yeğeni Levent İnanır, "Dayımın akciğerinde bir ödem oluşmuş fakat buna kanser diyemeyiz. Daha çok üşütmeden kaynaklı bir durum. Sevenleri ve medya bu olayı biraz abarttı. Bize kanser lafı çok ağır geliyor" diye konuştu.

BEL FITIĞI AMELİYATI
Kadir İnanır, Okmeydanı Memorial Hastanesi'nde bel fıtığı ameliyatı oldu. Oyuncunun doktoru Prof. Dr. Yunus Aydın; "Ameliyat sonrası Kadir Bey'i odasında yürüttüm" dedi.

DOSTLARI YANINA KOŞTU
Kadir İnanır'ın ameliyat olduğunu öğrenen dostları hastaneye koştu. Büyük ustayı ziyaret edenler arasında Yılmaz Ulusoy, Orhan Gencebay, Ahu Tuğba ve daha birçok ünlü isim vardı.

DOKTORU TABURCU ETMEDİ
Dün operasyon sonrası taburcu olması beklenen Kadir İnanır, tansiyonunun düşmemesi sebebiyle hastanede müşayede altında tutuldu.

* Kadir İnanır'ın en büyük destekçisi sevgilisi Jülide Kural oldu. Kural, büyük ustayı bir an olsun yalnız bırakmıyor.


AYDIN HAMZA