Milli oldu!

Demet Akalın, müzik hayatında ilk kez F1 açılışında İstiklal Marşı'nı okudu. Popçu, beklenenin aksine olumlu eleştiriler aldı

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Milli oldu!
Bugüne kadar İstiklal Marşı'nı okuyan Sertab Erener, Hadise, Ajda Pekkan ve Işın Karaca gibi popçularımız arasına Demet Akalın da eklendi. Ünlü şarkıcı, Formula 1'in açılışında Milli Marşımız'ı seslendirerek müzik hayatında bir ilke imza attı.

CEZA İŞE YARAMIŞ!
Demet Akalın, marşımızı seslendirirken heyecanlı olmasına rağmen bir o kadar da başarılıydı. Ünlü popçu, "Büyük bir gururla İstiklal Marşımız'ı seslendirdim. Şimdi Eurovision'a da gitmek istiyorum" dedi. Bu arada Demet Akalın, Diyarbakırlılar hakkındaki "moron" sözü üzerine; mahkeme tarafından İstiklal Marşı'nın sözlerini bir sayfaya yazmak ve marşımız hakkında 5 sayfa da yorum yapma cezasına çarptırılmış, karar temyiz edilmişti.
Ünlü popçunun, İstiklal Marşı'nı okumasıyla ilgili internette şu yorumlar yapıldı:
Milli oldu!-1 Demet Akalın'ın marşımızı okuması, beklediğim gibi kötü olmadı. Şaşkınım.
Milli oldu!-2 Helal olsun Demet'e. Gerçekten başarılıydı.
Milli oldu!-3 Diğer popçular gibi marşımızın sözlerini unutmadığı için Demet'e teşekkürler.
Milli oldu!-4 Gerçekten milli duygularla okuduğu için etkilendim.

'HADİSE' YAPMADI
İstiklal Marşımız'ı Ajda Pekkan gibi beyaz bir ceketle seslendiren Demet Akalın, Hadise'nin hatasına düşmedi. Hadise, marşımızı yanlış yorumlamasıyla tepki çekmişti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler