Etkinlik Takvimi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2010 Güncelleme 15 Ekim 2010, 17:16
Etkinlik Takvimi

İÇİNDEKİLER

Mekan
Bu eğlence kaçmaz
İstanbul gece hayatını harekete geçiren "eğlence" son günlerin en moda mekanlarından oldu. Türkçe müzik çalan bir yerde dans edip coşmak isteyen herkes soluğu eelence'de alıyor. İletişim danışmanı Özgür Aras'ın konseptini oluşturduğu mekan, Pera Palas'ın karşısında konuklarını ağırlıyor. Mekanın dekorasyonu da oldukça dikkat çekiyor. Ajda Pekkan, Tarkan, Yonca Evcimik, Gökhan Özen ve Bengü gibi isimlerin fotoğraflarının yer aldığı duvarları ile mekan, eğlence severleri eskilere götürüyor. Eğlenirken bir döneme damgasını vurmuş müzik haberlerini mekanın duvarlarına yazılmış kısa bilgilerle de öğrenebiliyorsunuz. Meşrutiyet Cad. No: 83 Asmalımescit Tel: 0534 632 01 86

Manzara eşliğinde eşsiz lezzetler
Tutkunu olacağınız bir Boğaz manzarası... The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, ayrıcalıklı servis ve sunumlarıyla tadı unutulmayacak keyifli öğle ve akşam yemekleri vaat ediyor. Şef Ali Ronay ve ekibinin imzasını taşıyan menüsüyle farklılığını kanıtlayan Çintemani Restaurant, yeni lezzet keşifleri yapmak isteyen tat tutkunlarını The Ritz-Carlton'a bekliyor... Tel: 0212 334 41 88

Yeni sezonda da iddialı
Büyüleyici atmosfer, özel yemekler, kaliteli servis, düzeyli canlı müzik... Rejans, bu yıl da kaliteli eğlencenin adresi. Geçen sezonda sergilediği performansla Rejans müşterilerinin büyük beğenisini kazanan tenor Ömer Ali Otar, bu sezonda da yine piyanist Utku Günenç ile birlikte Rejans'ta olacak. Rejans, hafta sonları ve hafta içi öğle-akşam saatlerinde nezih ortamıyla dost toplantılarının ve özel gün kutlamalarının vazgeçilmez adresi olmayı sürdürecek.

KİTAP
İstanbul'u çalıyorlar!

YAZARI: Gülsevin Kıral
YAYINEVİ Günışığı Kitaplığı
KONUSU: Yalın dili ve güldüren anlatımıyla çocukların severek okuduğu Gülsevin Kıral'ın yeni kitabı, tarihsel miras, araştırma, dayanışma gibi temalarıyla dikkat çekiyor. İpucu peşinden koşmayı seven, maceradan hoşlanan 8-12 yaş arası çocukların keyifle okuyacağı romanın satış fiyatı 13 TL.

Pat Karikatür okulu
YAZARI: Behiç Ak
YAYINEVİ Günışığı Kitaplığı
KONUSU: Okul yaşamı, arkadaşlık, karikatür, yaratıcılık, takma ad, dış görünüş, kendini ifade etmek, çizmek ve yazmak temalarının işlendiği kitap 3-8 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Kitabın sonunda yer verilen ÇizeYaza Öyküler, Behiç Ak'ın okurlarını kendilerini ÇizeYaza ifade etmeye davet eden yaratıcı bir projeye daveti var.

SİNEMA
RED
YÖNETMEN: Robert Schwentke
OYUNCULAR: Morgan Freeman, Bruce Willis, John Malkovich, Julian McMahon, Helen Mirren.
KONUSU: Emekli CIA ajanı Frank Moses artık sakin bir emeklilik hayatı yaşıyordur. Fakat bir gün karşısına, kendisini tehdit eden ve yüksek teknoloji silahlarla donanmış bir suikastçı çıkar. Hayatı tehlikede olan Frank eski arkadaşlarını toplar.

FESTİVAL
BLUEKEY'LE ÇOCUK FESTİVALİ
CUMARTESİ Carousel AVM'de düzenlenecek Bluekey Çocuk Festivali'nde birbirinden eğlenceli etkinlikler, sürpriz hediyeler ve indirim fırsatları sizleri bekliyor. Bluekey Çocuk Festivali kapsamında Carousel Bluekey mağazalarında yüzde 50 indirimle birlikte her 50 TL ve üzeri alışverişlerde bir Carousel atlıkarınca bileti hediye edilecek. Bluekey Çocuk Festivali'ndeki etkinlikler bununla sınırlı değil. Sürpriz hediyeler, çocuk şarkılarıyla festivale renk katacak bir müzik grubu, yüz boyama ve palyaço etkinlik alanında çocukları bekliyor.