Bir Koç klasiği

Rahmi Koç'un bu yıl 5.'si düzenlenen geleneksel yemeğine 50 kadar yakın dostu katıldı. Davetliler için Divan Palmira'da leziz bir mönü hazırlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2010 Güncelleme 10 Ağustos 2010, 00:00
Bir Koç klasiği

İÇİNDEKİLER

Koç Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Rahmi Koç, her yıl dostlarına verdiği geleneksel akşam yemeğini bu yıl da aksatmadı. Geçtiğimiz hafta, Nazenin V adlı yatıyla Türkbükü'ne demirleyen Koç, Divan Palmira Otel'de verdiği geleneksel yemekte dostlarıyla buluştu. Rahmi Koç'un dostları için verdiği yemeğin hazırlıkları sabahın erken saatlerinde başladı. Divan Palmira Otel'in tüm personeli Koç'un geleneksek yemeği için seferber olurken masalar deniz kenarına hazırlandı. Bu yıl 5.'si verilen akşam yemeği saat 20.00 gibi kokteyl ile başladı. Rahmi Koç, otele Azize Taylan, yakın dostu İbrahim Yazıcı ve eşi Sevda hanım ile birlikte geldi. Geleneksel yemeğe iş ve cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden 50 kadar davetli katıldı.

DAVETİN MUHTEŞEM TATLARI
Divan Palmira'nın aşçıları Rahmi Koç'un daveti için özel bir mönü hazırladı. Kokteylden sonra yemeğe geçen konuklar seçkin bir mönü ile ağırlandı. Geleneksel yemeğin mönüsünde; Gazpacho Çorbası, Kabak Çiçeği ile Doldurulmuş Ravioli, Bodrum Otları ile Ege Adalar Salatası, Kömür Izgarasında Lagos Filetosu, Fıstıklı İrmik Helvası, taze demlenmiş çay ve kahve vardı.