Kumarhane kraliçesi ünlü!

Bir manken ve şarkıcı çiftin evlerinde ağırladıkları yakın dostlarıyla 100 dolar açılışla poker oynadığı öne sürüldü. İddialar akıllara; Çağla Şikel ve Emre Altuğ'u getirdi..

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kumarhane kraliçesi ünlü!
Magazin sitesi ayakligazete'nin yazarı Sercan Kazancı'nın kaleme aldığı "Poker aşkı yakacak" konulu yazı, ünlüler dünyasındaki yeni bir modayı gözler önüne serdi. Alişan'ın askerliğe veda gecesinde kulak misafiri olduğu olayı yazan Kazancı, "Çok ünlü bir model, oyuncu, sunucu ve yeni anne olan bir ünlümüzün, yakışıklı pop şarkıcısı eşiyle" evlerinde poker partisi verdiğinden bahsetti. İddialara göre; ünlü çift, poker partisine katılan arkadaşlarından 100 dolar alıyor.

Masa sayısı arttı
Kulaktan kulağa yayılan partilerine ilgi fazla olunca, masa sayısını 2'ye çıkartan ünlü çift, Alişan'ın veda gecesinde bu partilerini kahkahalarla dostlarına anlattı. İddialara göre; bu partilere katılanlar arasında birçok ünlü bulunuyor. Sercan Kazancı, bu yazısında açıkça isim vermese de; yazdığı özellikler akıllara Çağla Şikel ve Emre Altuğ'u getirdi.

Boş zamanlarını evde geçiriyorlar
Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti, bütün boş vakitlerini Acarkent'teki lüks villalarında geçiriyor.

ÇAĞLA ŞİKEL FOTOĞRAFLARI

İZMİR'İN ÜNLÜ GÜZELLERİ

GENÇ SEVGİLİNİN DAYANILMAZ CAZİBESİ

EN ÇOK ONLAR ARZULANIYOR

İSTANBUL'UN SEMT İSİMLERİ NEREDEN GELİYOR

ÜNLÜLERİN 2010 KARARLARI


Günün Manşetleri

Tüm Manşetler