Türkiye kumpası bozdu neoconlar çıldırdı

ABD-FETÖ işbirliğinde Türkiye’yi uluslararası arenada köşeye sıkıştırmak için kurgulanan kumpas davasını Türkiye bozdu, New York Times başta olmak üzere neocon çetesi çılgına döndü.

Giriş Tarihi 01 Aralık 2017, 00:00 Güncelleme 01 Aralık 2017, 21:07
Türkiye kumpası bozdu neoconlar çıldırdı

İÇİNDEKİLER

Rıza Sarraf'ı tehdit ve şantajla istediği gibi konuşturan ABD, hukuksuz şekilde yapılan yargılamada hükümet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde algı operasyonu yapmaya çalışıyor. ABD'nin tek taraflı ambargo kararını deldiği gerekçesiyle başlatılan yargılamada gün geçtikçe meselenin 'ambargonun delinmesi olmadığı anlaşılıyor. Kumpas davası 17/25 Aralık FETÖ'cü girişimin devamı nitelinde görülüyor.

TÜRKİYE'YE YÖNELİK KOMPLO
Küresel çetenin içerideki iş birlikçisi CHP haricinde tüm Türkiye kumpası açıkça görüyor. Yahudi kökenli Sulzberger ailesi tarafından yönetilen New York Times, ise algı operasyonlarının ellerinde patlamasına çıldırıyor. Karalama operasyonunda başarılı olamayan New York Times'ın haberinde şu ifadelere yer veriyor; Türkiye'de ana akım medyanın davaya karşı hükümetle aynı çizgide yer aldığı ve soruşturmanın Türkiye'ye yönelik bir komplo olduğunu savunduğu belirtiliyor.

NYT Türkiye aleyhinde algı operasyonuna devam etmek için haberinden skandal ifadeler de kullanıyor. Türk halkının kumpası görmesi ve liderinin yanında yer almasını hazmedemeyen NYT davanın sosyal medyadan takip edildiğini belirtiyor. Bir Twitter kullanıcısının kumpas davasında Cumhurbaşkanı'nın isminin geçtiğini duyunca cesaret edemediğini ifade eden NYT twitter kullanıcısının tweetini sildiğini iddia ederek iyice komik duruma düştü.