Geceler yandı!

Güvenlik güçleri, zehir tacirlerini yakalamak için düğmeye bastı. İnternette Yansın Geceler şarkısıyla tanınan Doğan Tarda gözaltına alındı. Ekipler, “Adana Merkez Patlıyor Herkes” şarkısıyla tanınan Ramazan A.’nın da arandığını açıkladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2017 Güncelleme 29 Kasım 2017, 00:00
Geceler yandı!

İÇİNDEKİLER

Uyuşturucu illeti, özellikle gençlerin hayatını tehdit etti. Binlerce gencin hayatını karartan uyuşturucu kullanım yaşının 13'e kadar indiği belirlendi. Son dönemde sentetik uyuşturucu bonzai nedeniyle pek çok kişi hayatını kaybetti. Bunları kullanan gençlerin görüntüleri ise yürekleri titretti. Güvenlik güçleri ise zehir tacirlerine geçit vermedi. Gençlerimizin hayatını karartanları yakalamak için harekete geçti. 'Şehit Arda Can' isimli operasyonda, 29 ilde pek çok adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. 63 kişi yakalandı Operasyonda, internette uyuşturucu kullanımını özendiren içerikte paylaşımda bulunan, uyuşturucu kullanımını anlatan ve uyuşturucu kullanımıyla ilgili düzenek tarifleri yapan şüpheliler tek tek enselendi. Türkiye genelinde 63 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında İstanbul'da yakalanan isimler arasında tanıdık simaların da olması dikkat çekti. Heijan ismiyle tanınan ve 'Yansın Geceler' şarkısıyla Youtube üzerinden milyonlarca dinlenme rakamına ulaşan Doğan Tarda'nın da operasyonlarda gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonun Adana ayağında "Adana Merkez Patlıyor Herkes" şarkısıyla internette milyonlarca kişi tarafından dinlenen Ramazan A.'nın da arandığı belirtildi.

​157 MİLYON TIK ALDI
Tüm Türkiye'nin Heijan ismiyle tanıdığı Doğan Tarda, geçtiğimiz yıl Yansın Geceler isimli şarkı çıkardı. Özellikle gençler tarafından beğenilen Tarda'nın şarkısı kısa sürede 157 milyon tık aldı. Tarda'nın şarkılarındaki uyuşturucu maddeyi öven sözler, güvenlik güçlerinin dikkatinden kaçmadı.