Çark ettiler! CHP asılsız belgeleri paylaşamadı

Dünkü grup toplantısında skandal açıklamalarda bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun elinde gösterdiği belgeleri medyadan köşe bucak kaçırıyor. CHP ve FETÖ medyasının da ulaşamadığı bu belgeler için AK Parti yönetimi bir çağrıda bulunmuştu. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik asılsız iddiaları içeren sözde belgelere ilişkin “O belgeleri şimdi dağıtmayacağız” dedi.

Giriş Tarihi 29 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 29 Kasım 2017, 16:15
Çark ettiler! CHP asılsız belgeleri paylaşamadı

İÇİNDEKİLER

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine yönelik asılsız iddiaları içeren kağıt parçalarına ilişkin "O belgeleri şimdi dağıtmayacağız" dedi..

SUÇ VAR DEMEDİK Kİ
Tezcan, "​Arkadaşlar, sayın genel başkanımız ilk günden bu yana bu bir suçtur, suç işlenmiştir diye ifadesi var mı? Böyle bir değerlendirmesi var mı? Bizim savcılıkta işimiz yok. Sayın genel başkan hiçbir zaman bugüne kadar suçtur ya da suç değildir demedi. Suç ekseninde bir değerlendirme de yapılmamıştır." dedi.

SAVCILIĞA GİT ÇAĞRISI YAPILMIŞTI
Grup toplantısındaki şovun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı ve AK Parti yetkilileri, Kılıçdaroğlu'na "belgeleri savcılığa verip suç duyurusunda bulunması" yönünde çağrı yapmıştı.