Dur durak yok!

Teröre destek veren belediyelere kayyum atandı. Halk hizmetle tanıştı. Mardin’de de vatandaşların üşümemesi için yapılan duraklara internet ve klima bile bağlandı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2017 Güncelleme 23 Kasım 2017, 00:00
Dur durak yok!

İÇİNDEKİLER

Doğu ve Güneydoğu'daki HDP'li belediyelerin teröre hizmet verdiği saptandı. Devletin olanaklarını terör örgütü PKK'ya aktaran hainler, bölgeye tek bir yatırım yapmadı. O belediyelere, Kanun Hükmünde Kararnameler ile kayyum atandı. Halk bu sayede hizmetle tanıştı. Mardin Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek caddelerine klima, televizyon, kitap ve internet bağlantısı olan duraklar yapmaya başladı. Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman'ın talimatıyla yapılan duraklar sayesinde vatandaşların sıcak ortamda beklemeleri sağlandı.

'DEVAMI GELE CEK ...'
21 metrekare kapalı alandan oluşan duraklara kitap ve televizyonun yanı sıra klima ve internet de bağlandı. Hizmetlerine devam edeceklerini söyleyen Yaman, şu ifadeleri kullandı: "Şehrin farklı noktalarında kapalı durak uygulaması başlatıldı. Yolcuların hava şartlarından çok fazla etkilenmemesi için bu durakları yapıyoruz. Şu anda, üniversitede, hastane gibi şehrin farklı 6 noktasına kuruyoruz."