Sözde NATO müttefiki özde azılı düşmanlar!

Türkiye’nin en önemli üyelerinden bir olduğu NATO’da, Atatürk ve Erdoğan’ın düşman olarak gösterildiği tatbikatın öncesinde yaşananlar ‘müttefik’ geçinenlerin gerçek yüzünü ortaya koyuyor.

Giriş Tarihi 19 Kasım 2017, 00:00 Güncelleme 19 Kasım 2017, 10:07
Sözde NATO müttefiki özde azılı düşmanlar!

İÇİNDEKİLER

NATO tatbikatında, hedef noktalarına Mustafa Kemal Atatürk resmi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin konulması sözde müttefik kuruluşun niyetini gözler önüne serdi. "Müttefikiz" diye geçinen bir çok Avrupa ülkesi adeta teröristlerin evi haline geldi. Bu ülkelerde her türlü terörist faaliyet serbest ama konu Türkiye olunca yasaklar başlıyor. Skandalın yaşandığı Norveç kısa süre önce dört FETÖ'cü subay ile bir askeri ateşenin sığınma başvurusunu da kabul etmişti. Akşam'ın haberine göre İşte Batı'nın Türkiye konusundaki ikiyüzlülüğünün yüzlerce örneğinden sadece bazıları...

1- Referandum öncesi

HOLLANDA BAKANIMIZIN ÖNÜNÜ POLİSLE KESTİ
Türkiye'nin bakanını polis zoruyla durduran ve miting yapmasına izin vermeyen Hollanda, PKK yandaşlarının düzenlediği 'hayır' mitinglerine sessiz kaldı. Hollanda kendisine sığınan FETÖ'cü subayları da iade etmedi.

2- BİR CİNAYET PANKARTI DA İSVİÇRE'DE
İsviçre'nin başkenti Bern kentinde, 25 Mart'ta PKK yandaşlarınca düzenlenen 'Hayır' mitinginde, 'Kill Erdogan' (Erdoğan'ı öldürün) pankartı açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başına silah doğrultulmuş şekilde bir fotoğrafının bulunduğu pankart nedeniyle İsviçre'nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner, Bakanlığa çağrıldı. Nato üyesi olmayan İsviçre'de konuyla ilgili soruşturma henüz tamamlanmadı.

3- ABD yoldan çıktı

TERÖR ÖRGÜTÜNE 3500 TIR MÜHİMMAT
NATO müttefiki ABD, terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu YPG'ye 3 bin 500 TIR'lık silah yardımı yaptı. Washington'un gönderdiği mühimmatların arasında ağır silahların yanı sıra 4X4 zırhlı personel taşıyıcıları da yer aldı.

4- Berlin'in göbeğinde

ERDOĞAN VE PUTİN'İ ÖLDÜRME KAMPANYASI
Almanya'nın göbeğinde geçen Temmuz ayında skandal bir pankart açıldı. Üzerinde Erdoğan'ın yanı sıra Putin'in resimlerinin bulunduğu pankartta, "Bu arabayı kazanmak istiyor musun? O zaman diktatörlüğü öldür" yazısı yer aldı.

5- SAFINI BELLİ ETTİ

ERDOĞAN'A İZİN VERİLMEDİ AMA MÜSLİM KONUŞTU
Erdoğan'ın, Almanya'da 31 Temmuz 2017'de düzenlenen 'Demokrasi Mitingi'ne video konferans yöntemiyle katılımına mahkeme kararıyla yasak getirildi. Oysa Mart ayında PYD lideri Salih Müslim, PKK mitingine katıldı.

6- Silahlı mücadeleymiş!

BELÇİKA YARGISI PKK'YI RESMEN 'AKLADI'!
Brüksel'deki mahkeme Kasım 2016'da 'PKK'nın faaliyetlerinin silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturmayacağı'nı iddia ederek, Zübeyir Aydar ve Remzi Kartal'ın da içinde olduğu 36 sanık hakkında takipsizlik kararı verdi.

7- Sığınma hakkı verdi

ALMANYA DARBECİLERİN GÜVENLİ SIĞINAĞI OLDU
Almanya İçişleri Bakanlığı 15 Temmuz'un ardından ülkeye sığınma başvurusu yapan FETÖ'cü askerlerin sığınma başvurularını kabul etti. Almanya aynı zamanda terör örgütleri PKK ve DHKP-C'ye de ev sahipliği yapıyor.

8- ARTEMİS SALDIRISI'YLA İŞGAL PROVASI
NATO tatbikatında, Türkiye'nin hedef haline getirilmesi ilk değil. Kasım ayının başlarında Washington, Almanya ve Yunanistan ile ortak olarak "Türkiye'yi işgalden" bahseden füze tatbikatı gerçekleştirdi. "Artemis Saldırısı" adı verilen tatbikatın hedefinde Türkiye vardı.

9- AVUSTURYA'DAN SİLAH AMBARGOSU
Geçen yıl Aralık ayında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Türkiye karşıtı nefret körükleyen Avusturyalı politikacılar, Meclis'te oy birliğiyle Türkiye'ye silah ambargosu kararı aldı. Avusturya'da havalimanlarında Türkiye karşıtı yazılar yer aldı.