Kritik görüşmenin tarihi belli oldu

Başbakan Binali Yıldırım, ABD Başkan Yardımcısı Pence ile bugün görüşecek.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Kritik görüşmenin tarihi belli oldu

Başbakan Binali Yıldırım, 7-10 Kasım 2017 tarihlerinde ABD'ye yapacağı ziyaret kapsamında, ABD'de göreve gelen yeni yönetime Başbakanlık düzeyinde ilk ziyaret gerçekleştiriyor.

Ziyaret sırasında Başbakan Yıldırım'a, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak eşlik edecekler.

Başbakan Yıldırım'ın Çarşamba günü 18.30'da (TSİ) ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ile yapacağı görüşme salı gününe alındı.

Başbakan Yıldırım, Pence ile yapacağı görüşmelerin yanı sıra, Washington ve New York'ta kanaat önderleri, Türk ve akraba toplulukları temsilcileri, Müslüman ve Yahudi toplumu temsilcileri, medya mensupları, yatırımcı ve işadamlarıyla bir araya gelmesi öngörülüyor.