Sınırsız düşmanlık

PKK, DHKP-C, FETÖ ayırt etmeden tüm terör odaklarına kucak açan Almanya bu kez de Türkiye’nin sınırlarına göz dikti. Köln’deki Domforum isimli merkezde yapılan konferansta Türkiye’nin yarısı Ermenistan sınırları içinde gösterildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2017 Güncelleme 22 Ekim 2017, 01:36
Sınırsız düşmanlık

İÇİNDEKİLER

Almanya, terör sevicilikte sınır tanımadı. Yıllardır DHKPC'lileri besledi, yetmedi PKK'nın en büyük destekçisi oldu. PKK'yı terör örgütü olarak kabul etti ancak ülkesinde PKK'lıları barındırdı, teröristlerin hiçbirini Türkiye'ye iade etmedi. Yıllardır Türkiye karşıtı terör örgütlerine gösterdiği sempatiyi FETÖ'den eksik etmedi. Darbecilere de sahip çıktı. Arada ise Türkiye'ye ihanet eden Can Dündar ya da TİKKO teröristlerini de himaye etti. Onlara vatandaşlık verdi, maaşa bağladı, özel korumaya bile aldı. Almanya Federal Meclisi, Türkiye düşmanlığı neticesinde 2 Haziran 2016'daki oylamada, sözde Ermeni Soykırımı'nı tanıyarak siyasi bir skandala da imza atmıştı.

İSTANBUL'A ÇARPI ATTILAR
Türk düşmanlığında sınır tanımayan Almanya buna karşın Türkiye'nin kendileri olan ilişkileri gerdiğini de iddia etmişti. Almanlar dün Köln'de yeni bir skandala daha imza attı. Dünyaca ünlü Köln Katedrali'nin yanında bulunan Köln Katolik Kilisesi'nin toplantı merkezi ve Köln Katedrali'nin ziyaretçi merkezi olarak kullanılan Domforum isimli binada Ermeni diasporasının bir toplantısı organize edildi. 'Ermeni Kültür ve Tarihi-Suskun Ararat' isimli panelde Almanya'daki Ermeni Kilisesi'ne bağlı korunun konser vermesi planlanmıştı. Ancak oturumda duvara hayal ürünü bir Ermeni haritası yansıtıldı. Haritada Ermenistan sınırlarının kuzeyde Samsun, güneyde Mersin'e kadar uzandığı, KKTC'yi de kapsadığı görüldü. Haritada ayrıca İstanbul'un üzeri ise bir çarpı işaretiyle kapatılmıştı.

,

ERMENİ ALMAN DİASPORASI
Köln Katolik Kilisesi'nin toplantı merkezi ve dünyaca ünlü Köln Katedrali'nin ziyaretçi salonu olarak kullanılan Domforum'un önünden geçen insanlar skandal haritanın sergilendiği toplantıyı görüntüledi.