Bahçeli: MHP, Erdoğan'ı yalnız bırakmaz

MHP lideri Devlet Bahçeli gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 19 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2017, 14:51
Bahçeli: MHP, Erdoğan’ı yalnız bırakmaz

İÇİNDEKİLER

MHP lideri Devlet Bahçeli gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, terörle mücadelede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacağını söyledi.

Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili istifa gündemine ilişkin olarak, "Melih Bey 5 dönem yaptı, ne kadar faydalı görüyoruz. Kimseye arabuluculuk yapacak halimiz yok. Bu konular bizi ilgilendirmez diyeceğiz." dedi.

"CUMHURBAŞKANI'NI YALNIZ BIRAKMAYIZ'
Bahçeli, terörle mücadele konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan görüşmesini de anlattı: "YPG'nin elindeki Afrin'e girme konusunda kararlılık var. Biz de Suriye ve Irak adımlarını destekliyoruz. Şu an için Sayın Cumhurbaşkanı'nı MHP yalnız bırakmaz. Terörle mücadelenin sonu alınıncaya, Irak ve Suriye'de korsan devletçilikler kurulması kökten engelleninceye kadar Cumhurbaşkanı'nın parti olarak yanındayız."


Ayrıca "Müftüye nikah yetkisinin de laiklik açısından sakıncası yok" yorumunu yapan Bahçeli, MHP'nin 2019'da kilit parti olacağı iddiaları ile ilgili olarak da, "Kapı yok ki ortada kilit olalım" yanıtını verdi.