İhanetin son görünt'üssü'

FETÖ’nün ihanet gecesine yönelik önemli bir gelişme daha yaşandı. Genelkurmay Karargahı’ndan alınarak Akıncı Üssü’ne götürülen Orgeneral Akar ile Orgeneral Güler’in kamera görüntüleri ortaya çıktı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2017 Güncelleme 17 Ekim 2017, 00:10
İhanetin son görünt’üssü’

İÇİNDEKİLER

Darbeciler, 15 Temmuz gecesi Genelkurmay Karargahı'na girip Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile dönemin Genelkurmay 2. Başkanı, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'i alıkoydu. Hulusi Akar ve Yaşar Güler, daha sonra Akıncı Üssü'ne götürüldü. İşte o gecede Akıncı Üssü koridorlarındaki kamera görüntüleri ortaya çıktı.


MEHMET DİŞLİ TELEFONLA DOLAŞIYOR
Söz konusu görüntülerin eski Akıncı Üssü Komutanı olan darbeci Tuğgeneral Hakan Evrim ile eski Kurmay Albay Ahmet Özçetin'in odasının bulunduğu koridorda çekildiği anlaşıldı. Kayıtlarda 2 saniyelik görüntüdeki kalabalığın içinde Orgeneral Hulusi Akar, darbeci general Mehmet Dişli ile diğer askerlerin bulunduğu anlaşıldı. Akar getirildikten yaklaşık yarım saat sonra Özçetin'in odasının bulunduğu koridora elinde cep telefonuyla gelen Mehmet Dişli'nin, koridorda ileri geri yürüyerek telefon görüşmesi yaptığı da görüntülere yansıdı. Kamera kayıtlarında Güler'in 3 silahlı ve tam teçhizatlı asker tarafından gözleri bağlı, elleri arkadan plastik kelepçeli şekilde darbeci Ahmet Özçetin'in odasına sokulduğu saptandı.