Erdoğan'dan o yazara sert cevap

Afyon'daki AK Parti kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e sert cevap verdi.

Giriş Tarihi 07 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 07 Ekim 2017, 12:10
Erdoğan’dan o yazara sert cevap

İÇİNDEKİLER

Afyon'daki AK Parti kampında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "AK Parti gençler ve kadınlar tarafından tutulan bir parti değil" diyerek kara propaganda yapan Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e sert cevap verdi.

Erdoğan, "Bazı rakamlar vereceğim. Malum köşe yazarları edep dışı bir şeyler yazmış yine. Ne diyor, "AK Parti gençler ve kadınlar tarafından tutulan bir parti değil" Gençlere bu ülkede seçilme hakkını AK Parti'den önce hiçbir parti verdi mi? 18 yaş sadece seçme değil seçilme yaşı oldu. Parti kadrolarında yer alma yolunu açtık. AK Parti'nin üye sayısı 10 milyon 271 bindir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hürriyet'in yazarı Özkök'ün edep dışı yazısında şöyle yanıt verdi; "Bazı rakamlar vereceğim. Malum köşe yazarları edep dışı bir şeyler yazmış yine. Ne diyor, "AK Parti gençler ve kadınlar tarafından tutulan bir parti değil" Gençlere bu ülkede seçilme hakkını AK Parti'den önce hiçbir parti verdi mi? 18 yaş sadece seçme değil seçilme yaşı oldu. Parti kadrolarında yer alma yolunu açtık. AK Parti'nin üye sayısı 10 milyon 271 bindir. Bu rakam içinde kadınların sayısı 4 milyon 443 bin. Ey o köşesinde bu yazıyı yazan şimdi diğer siyasi partilere bak bakayım, onların üye sayısı nedir? Gençlerin sayısı ne? 1 milyon 483 bindir. Diğer partilere baktığımızda ana muhalefetin toplam üye sayısı 1 milyon 200 bin... Sen bizim gençlik teşkilatımızın üye sayısı kadar yoksun. Neyin mukayesesini yapıyorsun. AK Parti, gönüllerin partisidir."