PKK'dan hain talimat! Bir bir harekete geçiyorlar

SİHA'lardan ağır darbe yiyen terör örgütü PKK'nın yandaşlarına SİHA'larla ilgili verdiği hain talimatı ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 05 Eylül 2017, 00:00 Güncelleme 05 Eylül 2017, 13:02
PKK’dan hain talimat! Bir bir harekete geçiyorlar

İÇİNDEKİLER

Bayraktar tarafından Türkiye'nin yerli olarak üretilen ve terörle mücadele aktif rol alan İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava araçları (SİHA) birçok başarılı operasyona imza atıyor. Özellikle yerli İHA'nın silahlandırılması sonrası PKK'ya büyük darbe vuruldu.

Haber7'nin haberine göre İlk operasyona çıktığı günden beri onlarca teröristi etkisiz hale getiren SİHA'lar kısa sürede terör örgütünün en korkulu rüyası haline geldi. Yerli İHA'ların envantere girmesiyle beraber teröristler ya taktik İHA'lar tarafından izleniyor ve Mehmetçik tarafından operasyonla etkisiz hale getiriliyor ya da SİHA'lar tarafından direkt olarak etkisiz hale getiriliyor.

Sadece son 3 günde SİHA'lar 10'ndan fazla PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi.

TERÖR ÖRGÜTÜNDEN 'SİHA' TALİMATI
SİHA'la engel olmayan ve ağır darbe yiyen terör örgütü PKK verdiği talimatla, yandaşlarını ve kendisine yakın medya organlarını harekete geçirdi. Son günler sosyal medyada SİHA'lar ile ilgili yalan haberler dolanmaya başladı.

Özellikle sosyal medyadan yalan haberler paylaşan terör örgütü yandaşları SİHA'lar hakkında dezenformasyon oluşturmaya çalışıyor.