Terbiyesiz Gabri

Almanya'nın Türkiye düşmanlığı iyice zirve yaptı. Türkiye'yi karalamak ve hamisi oldukları FETÖ'yü korumak için ne yapacaklarını şaşırdılar. Alman Dışişleri Bakanı Gabriel'den yine küstah bir açıklama geldi.

Giriş Tarihi 25 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 25 Ağustos 2017, 09:27
Terbiyesiz Gabri

İÇİNDEKİLER

Türkiye düşmanlığı zirve yapan Almanya bizi karalamak için ne yapacağını iyice şaşırdı. Alman siyasilerden ardı ardına Türkiye'ye karşı düşmanca açıklamalar geliyor. FETÖ'nün hamiliğini yapan Almanya örgüte kol kanat germek için elinden geleni yapıyor.

Türkiye'yi karalamak için son açıklama Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel'den geldi. Merkel'in 'Türkiye'ye gitmeyin' sözünü dinlemeyip tatile Türkiye'ye koşan Almanları korkutup FETÖ'ye de sahip çıkmaya çalışan Gabriel "Otel sahibinin Gülen yapılanmasına yakın olduğu gerekçesiyle suçlanması durumunda, Alman misafirin de şüpheli konumuna düşme ihtimali olabileceğini belirten Gabriel, "Türk hükümeti için Erdoğan'ı kabul etmeyen herkes ve bir şekilde Gülen yapılanmasına yakın durduğu şüphesi olan herkes terörist kabul ediliyor" açıklamasını yaptı.