Azılı Türkiye düşmanı Cem yine nefret kustu!

Almanya'nın sadık köpeği Cem Özdemir, sahiplerine yaranmak için skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Özdemir bu sefer de Alman okullarında Türkçe dersi verilmesinin yasaklanmasını istedi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Azılı Türkiye düşmanı Cem yine nefret kustu!

Alman Yeşiller Partisi eş başkanı ve Başbakan Adayı Cem Özdemir, Türkiye'den gönderilen öğretmenlerin Alman okullarında Türkçe dersi vermelerinin yasaklanmasını istedi.

Zeit gazetesine yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın 'otoriter dünya görüşü'nün ve milliyetçi anlayışının Alman okullarında aktarılmasına karşı olduğunu dile getiren Özdemir, kendisinin de bu derslere katıldığını belirterek şunları söyledi:

"Hepsinden önce, devleti veya dini sorgulayan sorular sorulmamasını öğrendim. Ancak çocuklar ne kadar isterlerse o kadar soru sorabilmeliler".

508 ÖĞRETMEN TÜRKÇE DERSİ VERİYOR
Almanya'da Türkiye Milli Eğitim Bakanlığı tarafından görevlendirilen 508 öğretmen özel izinle Türkçe dersi veriyor. Türkiye'den Almanya'daki camilerde görev yapmak üzere gönderilen din görevlisi sayısı ise yaklaşık bin.

Takvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler