Salladığın parmaklara dikkat et Schulz

Türkiye'ye parmak sallamaya kalkışan Martin Schulz'a hatırlatıyoruz: Lideriyle bütünleşen Türk milleti, 7 düveli dize getirip üzerimize saldığınız alçak örgütlerin parmaklarını kırdı. Dikkat et de parmaklarına bir şey olmasın!..

Giriş Tarihi 18 Ağustos 2017, 00:00 Güncelleme 18 Ağustos 2017, 23:51
Salladığın parmaklara dikkat et Schulz

İÇİNDEKİLER

Almanya'da Sosyal Demokrat Parti'nin (SPD) Başbakan adayı Martin Schulz, Türkiye hakkında küstah tehditler savurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türkiye düşmanı partilere oy vermeyin" çağrısıyla saldırıya geçen Alman siyasiler, daha önce de Türkiye'ye yönelik alçakça tehditlerde bulunmuşlardı. Dev projelerle şahlanışa geçen Türkiye, Almanya'yı rahatsız etti. Geçmişte Türkiye'de istediğini yaptırdığı siyasetçiler üzerinden müdahale etmeye alışan Almanya, Türkiye'de istediği gibi at oynatmasına izin verilmeyince saldırıya geçti.

ERDOĞAN, SCHULZ'A HADDİNİ BİLDİRMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdam geri gelirse AB müzakereleri durur" diyerek Türkiye'yi tehdit eden Schulz'a haddini bildirmişti. Erdoğan şöyle konuşmuştu: "Ey Batı, bu milletin kaderi sizin elinizde değil. Bu milletin kaderi bizim elimizdedir. Bugün dünyanın büyük çoğunluğunda da bu var. Kimsin sen ya? Neymiş orada bir parlamentonun başkanı. Nesin sen? Sen Türkiye adına ne zamandan beri karar verme yetkisine sahip oldun? 53 yıldır Türkiye'yi AB'ye almayan sen veya siz nasıl olur da Türkiye hakkında böyle bir karar verme yoluna gidersin? Sen daha Türkiye'yi tanıyamamışsın. Türkiye'deki birileriyle çevirdiğiniz fırıldaklar bu millet adına değildir. Bu millet kendi göbeğini kendi keser"

"ONLARIN KULLANDIĞI NE KADAR HAİN VARSA BAŞINI EZECEĞİZ"
"Anlıyoruz ki birileri kendi akıllarınca bize bu coğrafyayı dar etmek istiyor. Ellerinden geleni arkasına koymasınlar. Ne diyor, şu terbiyesize bak 'Yaptırım uygularız' diyor. Senin her yerin yaptırım olsa ne yazar? Geç kalıyorsun geç. Biz de bu saldırıya cevap olarak onların kullandığı ne kadar maşa ne kadar hain varsa hepsinin başını eziyoruz; ezeceğiz. Şehitlerimizin cenazelerinde biz gözyaşı dökeceğimize varsın onların topu birden cehennem çukurunda cayır cayır yansın. Uluslararası alanda da terör örgütlerinin arkalarındaki güçlerle hesaplaşmaktan geri durmayacağız. 15 Temmuz bizim artık canımızdan başka kaybedecek hiçbir şeyimizin kalmadığını gördüğümüz gündür. Hodri meydan diyoruz"

YİĞİT BULUT: DİKKAT EDİN PARMAKLARINIZA BİR ŞEY OLMASIN!
Schulz'un küstah açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, bir takipçisinin Twitter'dan paylaştığı 18 Kasım 2016'da Star gazetesinde yazdığı yazıyı RT'leyerek Alman siyasilere haddinizi aşmayın mesajı gönderdi. İşte Bulut'un 'Schulz Bey' yavaş gelin biraz! başlıklı yazısı:

Gün geçmiyor, AB parlamentosu başkanı Schulz, Türkiye hakkında konuşmasın, tehdit etmesin, yeni bir şart koşmasın!

Her konuda "Türkiye eksperi"! Papaz okulunda derin bir eğitim alan Schulz, eğitim ve öğretimini verdiği ağırlıktan olsa gerek "siyasette de Türkiye üstünden çok hızlı gidiyor"!

Sadece Schulz değil çevresi de aynı! Gün geçmiyor ki, bu arkadaşlardan biri; Türkiye'ye ayar vermesin, değerlerimize hakaret etmesin... Uzun lafın kısası; bu arkadaş ve bu arkadaş gibiler tahammül sınırlarını çoktan aştı...

Sevgili dostlar, DEFALARCA bu arkadaş hakkında yazdım! Daha böyle meşhur da olmamıştı! ARŞİVDE VAR!

AB Parlamentosu Başkanı Schulz iki parmağını "silah şeklinde" yaparak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında haddini aşan açıklamalar yapmıştı hatırlarsanız! Akıllanmadı, akıllanmayacak gibi!

Sevgili dostlarım, neyin kafası bu, anlayabilmiş değilim! "Erdoğan'sız Türkiye" projesine kendilerini çok kaptırmışlar herhalde! Tek kaldıkları "istedikleri gibi bir Türkiye" değil! Başta bazı AB'li siyasetçiler ve Schulz efendi şu mantığa da kendilerini çok ama çok kaptırıyorlar; NASIL OLSA HER ANLAŞMAYA İMZA ATTIRDIK, TÜRKİYE'YE İSTEDİĞİMİZİ, HER ŞEYİ YAPTIRABİLİRİZ! CUMHURBAŞKANI BİLE BİZİ DURDURAMAZ!

Bu noktada bu kardeşlere aşağıdaki satırları gösteriyor ve "İYİ OKUYUN SCHULZ efendi ve kafadaşları" diyorum!

Bakın ne diyor Sayın Cumhurbaşkanımız YAPTIĞI HER KONUŞMADA; "AB ADIM ATMAZSATÜRKİYE'DE ANLAŞMAYI UYGULAMAZ... (Geri Kabul Anlaşması) Burada takip edilmesi gereken bir süreç vardır, belli şartlar vardır. Şayet Avrupa Birliği, atması gereken adımları atmaz, taahhütlerini yerine getirmezse, Türkiye de anlaşmayı uygulamaz. Şahsen, benim onayımdan geçecek olan bu tür şeylerde asla bir iade, onay almaz. Her şey verilen söz neyse, mutabakat metni neyse o metne göre olur"...

SON OLARAK DA ŞU NOTU DÜŞTÜ SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ; YILBAŞINA KADAR SABREDELİM, SONRA REFERANDUM İNŞALLAH...

Bu satırlar sonrası "parmağını ülkeme, milletime, Lider'ime sallayan" Schulz ve benzeşlerine şu notu düşmek istiyorum; 200 yıldır bu coğrafya'da kan döküyorsunuz! Gözyaşlarının ana sebebi sizlersiniz. Dedeleriniz Yunan ordusunu taşeron kılarak, bu topraklarda bebekleri süngülere geçirirken, bu millet o süngüleri de, o parmakları da kırdı! Yıl 2016 ve siz hala Türkiye Cumhuriyeti'ne, Türk Milleti'ne ve LİDER'e parmak sallıyorsunuz! DİKKAT EDİN PARMAKLARINIZA BİRŞEY OLMASIN!