Ülkesine savaş açmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Giresun’da Kılıçdaroğlu’nun sözlerine yanıt verdi: Ana muhalefetin başındaki zat, adeta ülkesine karşı savaş açmış. Yatırımcılara ve turistlere “Türkiye’ye gelmeyin” diye yalvaracak kadar seviye kaybına uğramış

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2017 Güncelleme 10 Ağustos 2017, 01:16
Ülkesine savaş açmış

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tatil için gittiği Rize'deki ziyaretlerine dün de devam etti. Öğlen saatlerinde helikopterle Giresun'a geçen Erdoğan, burada AK Parti Giresun İl Danışma Kurulu Toplantısı'na katılarak bir konuşma yaptı. Partililere seslenen Erdoğan "AK Parti demek, Türkiye demektir. AK Parti zaafa uğrarsa Türkiye uğrar. Şayet birlikte yaşadığımız seçimlerden gereken dersleri çıkarmazsak 2019'da işimiz gerçekten çok zor. Şunu unutmayın. Gurur kibir bize yakışmaz. Makamdan güç alıyorsan geldiğin gibi gidersin. Kendi çıkarını partisinin ve ülkesinin çıkarlarının önünde tutan hiç kimse Ak Parti'de yöneticiliğe talip olamaz" dedi.

TÜRKİYE GÜVEN ÜLKESİ
Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir Alman dergisine verdiği röportajda "Türkiye'de kimsenin can ve mal güvenliği yok" sözleriyle ilgili ise şu ifadeleri kullandı: Türkiye tarihinin en önemli istiklal ve istikbal mücadelelerini verirken maalesef içerden de saldırı altındadır. Ana muhalefetin başındaki zat, Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşarak, onların istedikleri gibi davranarak adeta ülkesine karşı savaş açmış durumdadır. Yatırımcılara ve turistlere adeta 'Türkiye'ye gelmeyin' diye yalvaracak, 'Sadece CHP'li belediyelerin olduğu yerlere gelin' diyecek kadar seviye kaybına uğramış. Türkiye'nin kurtuluşu 2023 hedeflerimize ulaşmaktan geçiyor. Yabancı yatırımcı kaçmıyor, geliyor. Çünkü Türkiye güven ülkesidir."