Çocuktan al haberi

Antalya’da annelerinin başka bir adamla mesajlaştığını gören iki kardeş, dedektif gibi iz sürdü. İhaneti ortaya çıkardı. Neye uğradığını şaşıran adam ise boşanma davası açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2017 Güncelleme 06 Ağustos 2017, 00:19
Çocuktan al haberi

İÇİNDEKİLER

Annelerinin yasak aşkını dedektif kardeşler çözdü. Filmleri aratmayacak olay Antalya'da yaşandı. Bir okulda hademelik yapan 2 çocuk annesi C. K. (31), evlenmeden önceki sevgilisi O. K. ile 2015 yılında telefon üzerinden görüşmeye başladı. 2 yıl boyunca zaman zaman tatile çıkan ikili, gününü gün etti. Durumdan habersiz olan koca R.K. ise eşinin yaşadığı yasak aşkı, 2 çocuğu sayesinde öğrendi. Annesinin, bozulan telefonunu eşine sürpriz yapmaları için çocuklarına veren baba, telefonun açılmasıyla birlikte hayatının en kötü anını yaşadı. Telefonunun internetini kitap okumak için açan çocuklar, gördükleri mesaj sonrası telefona yükledikleri casus programıyla iz sürdü. Annelerinin yasak aşkına ortaya çıkardı. Durumu ise babalarına anlattı. R.K. ise gördükleri karşısında şok olup boşanma davası açtı. Olay anını anlatan E.K, "İnterneti açar açmaz annemin Facebook hesabına 'bu aralar beni çok ihmal ediyorsun' diye mesaj geldi. Her şeyi açığa çıkardık, babam da davayı açtı. Biz babamın yanında kalmak istiyoruz" dedi. 14 yaşındaki F.K. ise daha önce şaka amaçlı kullandıkları casus programını yüklediklerini belirterek, "Ben hemen programı telefona yükledim. Program sayesinde bir ilişkisi olduğunu öğrendik" diye konuştu.

YENİ BİR HAYAT KURACAĞIZ
Aldatılan koca R.K., eşi ile diğer kişinin yasak aşkı kabul ettiğini söyledi. Boşanmanın yanı sıra 100 bin lira tazminat davası açtığını da belirten R.K. şunları söyledi: "Bu olay neticesinde ailem parçalandı, çocuklarım perişan oldu. Yaşadığımız yeri terk ediyoruz, başka bir şehre yerleşerek yeniden bir hayat kurmak için mücadele edeceğiz."