İşte rezaletin belgesi

Tek kelimeyle rezalet... Akçakale'nin karşısında yer alan Ayn İsa'da kurulu terör kampında mezun eğitim verilen 250 kadar YPG'li teröriste tek tek silah veriliyor. Teröristlerin ellerini kalplerine koyup Nazi selamına benzer bir selam vermeleri de dikkat çekti.

Giriş Tarihi 20 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 20 Temmuz 2017, 19:59
İşte rezaletin belgesi

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin karşı çıkmasına rağmen terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG ile Rakka operasyonuna girişen ABD, Türkiye sınırının dibinde teröristlere eğitim veriyor.

Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı, terör kampının kampının Akçakale'nin karşısında yer alan Ayn İsa'da olduğunu bildiriyor.

Terör eğitimden geçirilen yaklaşık 250 teröristin mezuniyet töreninde skandal görüntüler vardı. Ellerini kalplerine koyup Nazi selamına benzer bir selam veren PKK/YPG'li hainlere, daha sonra tek tek silah verildi.



Vissam isimli bir terörist eğitimden geçirilen 800 kişinin terör örgütü DEAŞ'ın kontrolünde bulunan Rakka çevresindeki beş bölgeye gönderildiğini AP'ye aktardı.

Suriye'nin kuzeyinde sekiz askeri üssü bulunan ABD, şimdiye kadar terör örgütü YPG'ye yüzlerce TIR'lık silah ve mühimmat yardımı yaptı.