Rezalet filme tepki yağıyor

'Uyanış' adlı film skandal fragmanının yayılmasıyla sosyal medyada infial yarattı. Sosyal medya kullanıcıları rezalete sessiz kalmadı.

Giriş Tarihi 12 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 12 Temmuz 2017, 19:20
Rezalet filme tepki yağıyor

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz gecesini anlattığı iddia edilen 'Uyanış' adlı filmin skandal fragmanı milletin büyük tepkisini çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatını konu alan ve vizyona girmesi ile büyük tepki çeken 'Reis' filminin yapımcısı Ali Avcı'nın yeni projesi olan filmde resmen FETÖ propagandası yapılıyor.

Rezalet filmin yayınlanan ilk fragmanında, FETÖ'cü kalleşlerin darbeyi başardığı gösterilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ailesinin darbe gecesi Kısıklı'daki evlerinde öldürülmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başına bir asker tarafından silah dayanması gibi kara propaganda görüntüleri yer aldı.

FETÖ'NÜN MESAJI MI?
FETÖ'nün film, animasyon ve reklamlar aracılığıyla bilinçaltı mesajlar verdiği biliniyor. FETÖ, darbe girişimine ilişkin 15 Temmuz'dan önce de çok sayıda bilinçaltı mesaj vermişti. "Uyanış" filmindeki sahneler, örgütün bu yöntemini akla getirdi.

Fragmanlar sosyal medyada deyim yerindeyse infial yarattı. Sosyal medya kullanıcıları "Bu filmi yapan-yaptıran hem de 15 Temmuz öncesi, FETÖ'cü cuntacıların ayakcılığını mı yapıyor haddinizi bilin" diyerek tepki gösterdi.

İşte o tepkiler: