Tank gören Kılıçdaroğlu!

15 Temmuz kanlı darbe girişiminde FETÖ'cülerle anlaşıp kaçan Kılıçdaroğlu'nun TV başındaki görüntüleri gündemdeki yerini koruyor. Millet kalleşlere karşı destan yazarken 'Bir elinde ayna bir elinde cımbız oturan' Kılıçdaroğlu, sosyal medyada alay konusu oldu.

Giriş Tarihi 11 Temmuz 2017, 00:00 Güncelleme 11 Temmuz 2017, 18:46
Tank gören Kılıçdaroğlu!

İÇİNDEKİLER

Pensilvanya'nın kirli planlarının maşası haline gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesine ait görüntüleri sosyal medyada tartışma konusu oldu. "Darbe olursa tankın önüne ilk ben çıkarım" diyen Kılıçdaroğlu'nun darbecilerle anlaşıp kaçtığı görüntüleri an be an ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz gün ise Kılıçdaroğlu'nun Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinde oturduğu koltuktan televizyon başında darbe girişimine dair gelişmeleri izlediği andaki fotoğrafları sosyal medyaya düştü.

KILIÇDAROĞLU TV'DEN DE OLSA TANK GÖRDÜ
Sözde adalet diyerek FETÖ, PKK ve DHKP-C'li teröristleri arkasına alan Kılıçdaroğlu'nun darbe girişimi gecesi 'kontrollü' oturuşu alay konusu oldu. 'Tankın önüne ben çıkarım' diye açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu'nun kanlı girişimİ gecesi destan yazan milletin değil TV başında 'yarın başbakan ben olacağım' edasıyla oturuşuna tepki yağıyor. İki yüzlülüğü bir kez daha ortaya serilen Kılıçdaroğlu'na sosyal medya kullanıcıları tarafından Tİ'ye alınıyor. Tweetlerde "Kemal Kılıçdaroğlu darbe sabahı tankı gördü (TV'den de olsa, canlı yayında da olsa gördü) ama çıkmadı" yorumları yapıldı...