Gerçek adalet

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Haziran 2017 Güncelleme 22 Haziran 2017, 01:40
Gerçek adalet

İÇİNDEKİLER

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun başlattığı İstanbul'a doğru, şehit yakınlarından Adalet Karadayı da onu protesto etmek için Bolu'dan Ankara'ya doğru yürümeye başladı. TAKVİM'e konuşan şehit yakını Adalet Karadayı, şunları söyledi: "Adı Adalet olan eski bir Cumhuriyet Halk Partili olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'ye hizmet etmiş kişileri savunmasına tepki gösteriyorum ve gerçek adalet için yürüyorum. FETÖ, bu ülkede hepimize büyük zararlar verdi. Gerçek adalet, FETÖ'nün yanında olan ve onlara hizmet eden kişileri savunmamaktan geçer."


Kendisinin de eski bir CHP'li olduğunu söyleyen Adalet Karadayı, 15 Temmuz'da Genelkurmay önünde vuruldu. Gazi olan Karadayı'nın yeğeni ise darbeciler tarafından şehit edildi.

'HER ŞEYİ GÖZE ALIRIM'
15 Temmuz hain darbe girişiminde adalet için meydanlara indiklerini söyleyen Karadayı şu ifadeleri kullandı: "Yeğenim geçen yıl teröristler tarafından şehit edildi. Türkiye'nin kalkınmasını içine sindiremeyenler, zaten bize yıllardır hep sorun çıkartıyor. Önemli olan içimizde birliğimizi sağlayıp, Türkiye'ye kastedenlere karşı bir arada durmaktır. 15 Temmuz'da da adalet için meydanlardaydık. 48 vatandaşımızın şehit olduğu Genelkurmay binası önünde ülkemizi karıştırmak isteyenler tarafından vuruldum. Söz konusu adaletse her şeyi göze alırım."

Burak Erdem ÇELİK