Kör kurşun!

Bu acıya dayanmaz Annesine dondurma almaya giden 10 yaşındaki Yusuf, silahlı çatışmanın arasında kaldı. Sırtından vurularak öldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2017 Güncelleme 21 Nisan 2017, 00:00
Kör kurşun!

İÇİNDEKİLER

Adana'da önceki gün aralarında husumet bulunan Can ve Bülbül aileleri arasında akşam saatlerinde tartışma çıktı. Taraflar birbirlerine tabanca ve av tüfekleriyle ateş etti. Çatışma sırasında annesine dondurma almaya giden 10 yaşındaki Yusuf Atmaca sırtından vurularak yaralandı. Küçük çocuk, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kavgada 2'si ağır 5 kişi de yaralandı. Polis, olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına alırken, husumetin daha fazla büyümemesi için hastane önünde ve mahallede geniş güvenlik önlemi aldı.

HAYATI DRAM ÇIKTI!
Maganda kurbanı çocuğun dramı ise yürek sızlattı. Yusuf Atmaca'nın babasının 10 yıl önce kebapçıda çalışırken elektrik çarpması sonucu yaralandığı ve buna bağlı olarak akli dengesini kaybettiği, hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Ayrıca Atmaca'nın bundan 5 yıl önce kendisi gibi 10 yaşındaki ablası Emine Atmaca'nın bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ziya RAMOĞLU