Bi dürüm mü var!

Almanya, Türk düşmanlığında sınır tanımadı. Fakat, seçim yaklaşınca 3 milyon gurbetçiyi hatırladı. Bize şirin görünmek için Ankara’ya heyet yolladı. Ama o vekiller, Gazi Meclis’ten önce soluğu İstanbul’daki bir kebapçıda aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Şubat 2017 Güncelleme 06 Şubat 2017, 02:06
Bi dürüm mü var!

İÇİNDEKİLER

Almanya, 100 yıllık dostluğu bir kenara attı. Ne kadar Türk düşmanı varsa hepsine kapılarını açtı. PKK ve DHKP/C'den sonra FETÖ'cü teröristleri de bağrına bastı.

İşte o Alman siyasetçiler, seçim yaklaşınca ülkelerindeki 3 milyon gurbetçi Türk'ü hatırladı. Ankara'ya bir heyet gönderip "Biz dostuz" diyerek oy avcılığına çıktı.

Federal Parlamento, durduk yerde sözde Ermeni soykırımı yalanını tanıdı. 15 Temmuz'da üniformalı hainlerin TBMM'ye bomba yağdırmasına ise ses çıkarmadı.

Türk kökenli Alman vekiller, Meclis'ten önce soluğu Beyoğlu'nda aldı. İçimizdeki maşalarıyla birlikte kebap yiyip kadeh kaldırdı. İkiyüzlü olduklarını kanıtladı.



RAMBO BIÇAKLI KORUMA
TAKVİM muhabirinin mekana gelmesiyle Alman vekillerin Beyoğlu sefası yarım kaldı. Özel ajanları aratmayan korumalar, fotoğraf çekilmesini engellemeye kalktı. Bir korumanın belinde ise Rambo bıçağını andıran "Silah" vardı!

DOĞAN SAVAŞ