BBC muhabiri böyle rezil oldu

Resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Ankara'da olan İngiltere Başbakanı Theresa May'in ziyaretini izleyen BBC muhabiri Laura Kuenssberg attığı twitle adeta rezil oldu. Paylaştığı fotoğrafta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi için "Bunların hepsi altın" diyen BBC muhabirine, İbrahim Kalın'dan tokat gibi cevap geldi.

Giriş Tarihi 28 Ocak 2017, 00:00 Güncelleme 28 Ocak 2017, 19:57
BBC muhabiri böyle rezil oldu

İÇİNDEKİLER

İngiltere Başbakanı Theresa May'in Ankara ziyaretini izleyen BBC muhabiri Laura Kuenssberg'in Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili attığı tweetler ortalığı karıştırdı.

İNGİLİZ GAZETECİDEN KÜSTAH TWEET
Kuenssberg'in Külliye'nin asansörlerinin fotoğrafını çekerek "Bunların hepsi altın" diye yazmasına sosyal medyadan tepki yağdı.


İBRAHİM KALIN'DAN TOKAT GİBİ CEVAP
BBC muhabirinin göz göre göre yalan söylemesine Cumhurbaşkanlığı da sessiz kalmadı. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın resmi Twitter hesabından BBC muhabirine "Bunların hiçbiri altın değil. Bu sadece gazeteciliğinin kalitesizliğini gösterir" dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanımanı Mustafa Varank da BBC muhabirinin "Altın asansörlere düşkün bir başka dünya lideri daha." twetine şöyle yanıt verdi: "Hey Laura bak Erdoğan'ın külliyesindeki nöbetçiler bile altından yapılmış".



Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Dr. Hasan Doğan tweet'inde "O halde her gördüğün parlak sarı şeyin altın olduğunu düşünüyorsun, vay be" ifadesini kullandı.