Vatan tepesi

79 milyon dün tek yürek oldu. İstanbul Beşiktaş’ta kanlı saldırının düzenlendiği Şehitler Tepesi’ne koştu. Teröre lanet edip kahramanlar için dua okudu. Edirne’den Kars’a kadar her yer ise Ay-Yıldızlı bayraklarla doluydu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2016 Güncelleme 14 Aralık 2016, 01:35
Vatan tepesi

İÇİNDEKİLER

Kan lobisi, geçtiğimiz cumartesi akşamı İstanbul'u hedef aldı. PKK'nın kalleş saldırısının ardından 36'sı çevik kuvvet polisi olan 44 vatandaşımız şehadete ulaştı. Şehitler cennete uğurlandı. Vatandaşın ise sabrı taştı. Türkiye dün kalleş saldırının düzenlendiği İstanbul'daki Şehitler Tepesi'ne aktı. Vatandaşlar şehitler için dua okuyup kanlı terör örgütü PKK ile uzantılarına lanet yağdırdı. Birlik ve beraberlik sloganları attı. Öfkeler gözyaşlarına karıştı.




Beşiktaş'taki terör saldırısının yapıldığı Şehitler Tepesi'ne giden vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.​

BAYRAĞI ALAN MEYDANLARA AKTI
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanı Celal Toprak ve dernek üyeleri, saldırının gerçekleştiği yere gelerek karanfil bıraktı. Türk-Rus Toplumsal Forumu'nun Rus Kanadı Eşbaşkanı Lyubov Glebova, Türk Kanadı Eşbaşkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Berat Çonkar ve beraberlerindeki heyet Beşiktaş'ta terör saldırısının yapıldığı Şehitler Tepesi'ni ziyaret ederek çelenk bıraktı. Şehitler Tepesi'ndeki Türkiye ruhu Edirne'den Kars'a tüm şehirlere de aktı. Türkiye'nin dört bir yanında teröre lanet mitingleri yapıldı. Vatandaşlar kahraman polisleri çiçek yağmuruna tuttu.



IĞDIR'DAN HAİNLERE TOKAT...


HEPSİ ÇELİK GİBİYDİLER
İstanbul 'daki kalleş saldırı herkesi yaktı. Patlama sesini duyan Prof. Dr. Derya Özçelik de o gece hemen dışarı çıktı. Soluğu Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldı. Plastik cerrah Özçelik, o anları şöyle anlattı: "İçeri girdim, derin bir sessizlik vardı. Ne inilti, ne bir ağlama sesi vardı, hepsi çelik gibiydiler. Gerçek üstü bir tabloydu."