Kılıçdaroğlu AB'ye yalvardı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'ye ikiyüzlü davranarak, terör örgütlerine destek çıkan AB'ye resmen yalvardı. Kılıçdaroğlu, "Bizi cezalandırmayın, biz yüzümüzü hep Batı'ya döndük. Biz kendi ülkemizde bu mücadeleyi zaten yapıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın." dedi.

Giriş Tarihi 26 Kasım 2016, 00:00 Güncelleme 26 Kasım 2016, 21:24
Kılıçdaroğlu AB’ye yalvardı!

İÇİNDEKİLER

Kılıçdaroğlu, Bakırköy'de belediyenin Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği temel atma töreninde yaptığı konuşmada AB'ye adeta yalvardı.

"BİZİ CEZALANDIRMAYIN"
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Avrupa Birliği üyelerinin tümüne, tüm yöneticilerine seslenmek isterim. Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti, öteden beri, kurulduğu tarihten bu yana yüzünü Batı'ya ve uygarlığa dönmüş bir ülkedir. Biz laik, demokratik, sosyal hukuk devletini koşulsuz savunan bir ulusuz. Dolayısıyla bir kişiye kızıp, bir kişinin söylemlerine kızıp, 80 milyonluk bir ülkeye yaptırımlar uygulamayın. Bu bir halkı cezalandırmaktır. Biz kendi ülkemizde bu mücadeleyi zaten yapıyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Birileri Türkiye'yi teslim almak istiyor ama tek bir Cumhuriyet Halk Partili dahi bu ülkeyi bir kişiye asla teslim etmeyecektir" dedi.