FETÖ'nün okulunda gizli kasa çıktı

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
FETÖ'nün okulunda gizli kasa çıktı
Milli Eğitim tarafından mühürlenen FETÖ'nün Hasan Tanık Koleji'nde bulunan saklı çelik kasada 5 milyonluk çek ile 20 bin lira ve yüklü miktarda teminat mektupları çıktı.

GİZLİ BÖLME BULUNDU
İstihbari çalışmalarla FETÖ'nün kapısına kilit vurulan okulu Hasan Tanık Kolejinde gizli kasa bilgisine ulaşan Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri okula operasyon düzenledi. Okulu didik didik eden polisler binanın 4. katında gizli bir bölme buldu. Ahşap dolabı açan polisler içeride saklanmış çelik kasaya ulaştı.

KASADAN HAZİNE ÇIKTI
Çilingirle açılan kasadan FETÖ'ye ait para ve çok sayıda evrak çıktı. Bank Asya, Asya Finans, Sena Basın Yayın ve çok sayıda vatandaşa ait olduğu belirlenen 5 milyon TL'lik tahsil edilmemiş çek bulundu. 20 bin TL nakit para, en düşüğü 100 bin TL tutarında olan Bank Asya, Asya Finansa ait çok sayıda teminat mektubu ele geçirildi. Ayrıca hesap cetvelleri, tahsilat listeleri de operasyonla ele geçirildi.

OPERASYONA DÖNÜŞECEK
Çıkan evraklar Organize polisi tarafından incelemeye alındı. Yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında isimlerin ve bilgilerin değerlendirilip operasyona dönüştürüleceği belirtildi.

ERKAM ÇOBAN

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler