Yarım bıraktığını ben bitireceğim

FETÖ’nün Gölbaşı’nda şehit ettiği özel harekat polisi Hakan Yorulmaz’ın sözlüsü konuştu: Komiserlik için başvuru yaptım. Nişanlımın yarım bıraktığını ben tamamlayacağım. FETÖ’nün bitirilmesi için görev alacağım...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2016 Güncelleme 11 Ağustos 2016, 01:45
Yarım bıraktığını ben bitireceğim

İÇİNDEKİLER

Pensilvanya'da yaşayan insan görünümlü hain Fetullah Gülen'in 15 Temmuz darbe girişimi yerle bir oldu. Ancak geride acı ama bir o kadar kahramanlık hikayeleri bıraktı. Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde hain füzelerin şehit ettiği kahramanlardan biri olan özel harekat polisi Hakan Yorulmaz'ın sözlüsü Gülhan Aygün konuştu. "Fetullah Gülen'in Allah belasını versin" diyen Aygün, eşinin yarım bıraktığını tamamlayacağını söyledi. İşte Aygün'ün açıklamaları:

15 Temmuz, Hakan'ın 28. yaş günüydü. O gün Hakan için pasta hazırladım. Kaldığı evi süsleyip, bir de mektup yazarak evden çıktım. Sözlüm akşam bu sürprizi gördüğünde çok mutlu oldu ve "Sen gelmeden pastamı yemeyeceğim" diye diretti. O gece 10 kere aradı beni. 'Sakın yüzüğünü parmağından çıkarma' dedi.

Hakan, bana 'binayı tarıyorlar, patlama falan yok' demişti. Bu konuşmanın hemen sonrasında yaşanan ikinci patlamada şehit olmuş. Müdürü onu koruyabilmek için üzerine kapaklanmış. Bu nedenle de vücut bütünlüğü bozulmamıştı.

Saat 23.30'da en son benimle konuştu. Arka arkaya mesajlar yazmaya başladım. Çıldırmak üzereydim. Saat 03.30'da ise ondan bir mesaj geldi. Mesajda 'Seni daha sonra arasam olur mu?' yazıyordu. Ama yine de içim ferahladı.


Gülhan Aygün, "Emniyetteki FETÖ'cüler Hakan'ın çok hakkını yedi. Onlar gibi hain olmadığı için her kötülügü yaptılar" diye konuştu.

Hakan'ın annesini arayarak 'merak etmeyin' dedim. Saat 06:30'da tekrar 'yoldayım' yazan bir mesaj geldi. Sevindim. Oysa ki telefonun bir özelliğiymiş, ileri tarihli otomatik mesaj yolluyormuş. Sabah oldu ama haber alamadık.

Gölbaşı morgunda cenazesini bulduk. Yüzünü açtılar, baktım. Uyuyor gibiydi ve nasıl olduğunu anlamadım ama çok güzel kokuyordu.

Hayallerimizi elimizden aldılar. Ne benim düğünüm, ne de kardeşinin düğünü olabilecek. Her şey yarım kaldı.

Kariyer planımı bir kenara bıraktım. Hakan'ın hayallerini gerçekleştirmeye karar verdim. Bu nedenle geçtiğimiz hafta komiserlik için başvuruda bulundum. Yarım bıraktığı ne varsa ben tamamlayacağım.

Komiser olup, FETÖ'nün temizlenmesine yardımcı olmak istiyorum.