Yarım bıraktığını ben bitireceğim

FETÖ’nün Gölbaşı’nda şehit ettiği özel harekat polisi Hakan Yorulmaz’ın sözlüsü konuştu: Komiserlik için başvuru yaptım. Nişanlımın yarım bıraktığını ben tamamlayacağım. FETÖ’nün bitirilmesi için görev alacağım...

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Yarım bıraktığını ben bitireceğim
Yarım bıraktığını ben bitireceğim-1 Pensilvanya'da yaşayan insan görünümlü hain Fetullah Gülen'in 15 Temmuz darbe girişimi yerle bir oldu. Ancak geride acı ama bir o kadar kahramanlık hikayeleri bıraktı. Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde hain füzelerin şehit ettiği kahramanlardan biri olan özel harekat polisi Hakan Yorulmaz'ın sözlüsü Gülhan Aygün konuştu. "Fetullah Gülen'in Allah belasını versin" diyen Aygün, eşinin yarım bıraktığını tamamlayacağını söyledi. İşte Aygün'ün açıklamaları:

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-2 15 Temmuz, Hakan'ın 28. yaş günüydü. O gün Hakan için pasta hazırladım. Kaldığı evi süsleyip, bir de mektup yazarak evden çıktım. Sözlüm akşam bu sürprizi gördüğünde çok mutlu oldu ve "Sen gelmeden pastamı yemeyeceğim" diye diretti. O gece 10 kere aradı beni. 'Sakın yüzüğünü parmağından çıkarma' dedi.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-3 Hakan, bana 'binayı tarıyorlar, patlama falan yok' demişti. Bu konuşmanın hemen sonrasında yaşanan ikinci patlamada şehit olmuş. Müdürü onu koruyabilmek için üzerine kapaklanmış. Bu nedenle de vücut bütünlüğü bozulmamıştı.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-4 Saat 23.30'da en son benimle konuştu. Arka arkaya mesajlar yazmaya başladım. Çıldırmak üzereydim. Saat 03.30'da ise ondan bir mesaj geldi. Mesajda 'Seni daha sonra arasam olur mu?' yazıyordu. Ama yine de içim ferahladı.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-5
Gülhan Aygün, "Emniyetteki FETÖ'cüler Hakan'ın çok hakkını yedi. Onlar gibi hain olmadığı için her kötülügü yaptılar" diye konuştu.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-6 Hakan'ın annesini arayarak 'merak etmeyin' dedim. Saat 06:30'da tekrar 'yoldayım' yazan bir mesaj geldi. Sevindim. Oysa ki telefonun bir özelliğiymiş, ileri tarihli otomatik mesaj yolluyormuş. Sabah oldu ama haber alamadık.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-7 Gölbaşı morgunda cenazesini bulduk. Yüzünü açtılar, baktım. Uyuyor gibiydi ve nasıl olduğunu anlamadım ama çok güzel kokuyordu.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-8 Hayallerimizi elimizden aldılar. Ne benim düğünüm, ne de kardeşinin düğünü olabilecek. Her şey yarım kaldı.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-9 Kariyer planımı bir kenara bıraktım. Hakan'ın hayallerini gerçekleştirmeye karar verdim. Bu nedenle geçtiğimiz hafta komiserlik için başvuruda bulundum. Yarım bıraktığı ne varsa ben tamamlayacağım.

Yarım bıraktığını ben bitireceğim-10 Komiser olup, FETÖ'nün temizlenmesine yardımcı olmak istiyorum. Takvim Kaynak TercihleriTakvim Kaynak Tercihleri

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler