İBB'de baba-oğul ihanetinin görüntüleri

FETÖ darbe girşimi gecesi İBB'de yaşanan ihanetin detayları ortaya çıktı. İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç ve İBB Lojistik Destek Merkezi yöneticisi oğlu Ömer Tunç'un darbeci askerlerle iş birliği yaptığı ortaya çıktı. Darbeci askerleri kapıda karşılayan Ömer Tunç'un darbeci hainler için 10 bin kişilik yemek hazırlanması talimatı verdiği de öğrenildi.

Giriş Tarihi 24 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 24 Temmuz 2016, 15:18
İBB’de baba-oğul ihanetinin görüntüleri

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü Darbe girişimi gecesi İstanbul Büyükşehir Belediyesini basan darbeci askerleri karışılayan İBB Sivil Savunma Sekreteri Mehmet Tunç'un görüntüleri saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. FETÖ mensubu cuntacı askerlerin başındaki albayın, İBB binasına gelerek Mehmet Tunç'u sorduğu ve daha sonra buluşarak Tunç'un makam odasına gittikleri görüntülendi.

DARBECİ İLE ÇAY
FETÖ mensubu olan ve yıllardır İBB'de kritik görevlerde bulunan Mehmet Tunç, cuntacı askerlerin komutanı albay ile makam odasında hiç bir şey olmamış gibi çay içerikleri de kameralara yansıdı.

Milletin kendisine emanet ettiği makamı ihanet amaçlı kullanan Mehmet Tunç'un oğlu Ömer Tunç'un da darbe girişimi gecesi belediyeye ait Alibeyköy'deki Lojistik Destek Merkezini basan darbeci askerlere yardım ettiğide kameralara yansıdı.

DARBECİLERE YEMEK HAZIRLATTI
İBB Lojistik Destek Merkezi yöneticilerinden olan Ömer Tunç'un da FETÖ darbe girişimi gecesi, lojistik destek merkezini basan darbeci askerler için yemek hazırlattığı ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında binayı basan darbeci askerleri karşılayan Ömer Tunç'u, olağanüstü durumlarda, ihtiyaç sahibleri için hazırlanan yemekleri darbeci askerler için hazırlattığı ortaya çıktı.

10 BiN KİŞİLİK YEMEK
Millete ihanet eden ve babası gibi FETÖ mensubu darbeci askerlere yardım eden Ömer Tunç'un 15 Temmuz gecesi darbeci askerler için whatsapp konuşmasında 10 bin kişilik yemek hazırlatılması talimatı verdiği belirtildi. Öte yandan darbeye karşı sokağa çıkan vatandaşların lojistik destek merkezine gelerek darbeci askerleri binadan çıkardığı da kamera kayıtlarına yansıdı. Millete ihanet eden İBB yöneticisi baba oğulun tutuklandığı öğrenildi.