FETÖ darbeyi 2 ay önce haber vermiş

FETÖ'nün hain darbe girişimini bizzat Gülen'in eliyle hazırlanan korsan dergi 'Sızıntı' üzerinden 2 ay önceden bildirdiği ortaya çıktı. Derginin Mayıs ve Haziran sayısı kapaklarında yer alan fotoğraflar ve dörtlükler mesajı olarak algılandı.

Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 17:54
FETÖ darbeyi 2 ay önce haber vermiş

İÇİNDEKİLER

Teröristbaşı Fetullah Gülen'in eliyle hazırlanan FETÖ'nün Sızıntı dergisinin darbe girişimi öncesi hazırladığı Mayıs ve Haziran ayı kapakları dikkat çekti.

Söz konusu derginin Mayıs ayı sayısının kapağında askeri renge yakın kıyafetli bir kişi ardında çiçekli bahçe görünen kapıyı açıyor. Fotoğrafın üzerinde ise Necip Fazıl Kısakürek''in dörtlüklerinden alıntıyla "Aç kapıyı, haber var, ötenin ötesinden. Dudaklarda şarkılar, kurtuluş bestesinden" ifadeleri yer alıyor.

Haziran ayı sayısı kapağında ise tankları andıran çarklarla "Kırılır da bir gün bütün dişliler, döner şanlı şanlı çarkımız bizim" ifadeleri yer alıyor.

Bu dizeler ve dergide kullanılan fotoğraflarla bir "darbe mesajı" verilmek istendiği iddia edilirken "ötelerin ötesi" denilerek Pensilvanya'ya, "Beton duvarlar arasında bir çiçek açtı" sözleriyle ise cezaevindeki FETÖ'cülere mesaj verildiği öne sürüldü.

İşte derginin o sayıları: