Bu hainlerin medyası ne zaman kapatılacak?

FETÖ'cü askerlerin darbe girişi millet tarafından püskürtülürken, ihanet şebekesinin medya ayağı ise iktidara yönelik kumpaslara, operasyonlara devam ediyor. Tüm Türkiye'nin merak ettiği şey ise FETÖ medyası neden hala kapatılmıyor?

Giriş Tarihi 16 Temmuz 2016, 00:00 Güncelleme 16 Temmuz 2016, 15:48
Bu hainlerin medyası ne zaman kapatılacak?

İÇİNDEKİLER

Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK'daki uzantısının darbe girişimi püskürtülmeye çalışılırken, FETÖ'nün medya ayağı seçilmiş iktidara yönelik kumpaslara, yalanlara ve iftiralara devam ediyor. ŞimdiTürkiye bu soruya cevap arıyor: Bu ihanet şebekesinin medya uzantısına daha ne kadar göz yumulacak?

FETÖ darbesi büyük ölçüde püskürtülürken, Fetullahçı Terör Örgütü medyası ihanete devam ediyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK'daki uzantısının darbe girişimi püskürtülmeye çalışılırken, FETÖ'nün medya ayağı seçilmiş iktidara yönelik kumpaslara, yalanlara ve iftiralara devam ediyor. Şimdi Türkiye bu soruya cevap arıyor: Bu ihanet şebekesinin medya uzantısına daha ne kadar göz yumulacak?

SAVCILAR BU İHANETE DAHA NE KADAR GÖZ YUMACAK?
Türkiye bir yandan Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbeleriyle mücadele ederken, örgüt medyası darbecilere destek vermeye devam ediyor. Savcılar bu ihanete daha ne kadar göz yumacak. Darbe suçunun oluşması için başka ne yapmaları gerekiyor? Son darbe girişiminden sonra birer birer yurtdışına kaçtıkları ortaya çıkan bu Fetullahçı medya kuruluşlarının yöneticileri ne zaman gözaltına alınacak?

İŞTE PENSİLVANYA'DAN ALDIĞI EMİRLERLE TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRMAYA ÇALIŞAN FETÖ MEDYASINDAN BAZILARI

YENİ HAYAT

ÖZGÜR DÜŞÜNCE

YARINA BAKIŞ

MEYDAN

POSTMEDYA

AKTİFHABER

SAMANYOLU HABER

CUMHURİYET